CHiLLiN Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jaki jest obecnie dobry i lekki (pod względem zasobożerności) pakiet biurowy z podstawowymi funkcjami (zamienniki Worda i Excela)? Przeglądając Softpedię natrafiłem na: kilka modyfikacji OpenOffice'a (z Lotus Symphony i Go-OO rozwijanymi przy wsparciu większych korporacji) pakiet Corela Ashampoo Softmaker Zawsze jeszcze pozostają starsze wersje Office'a z Redmont. Do tej pory sprawdziłem tylko oficjalnego OpenOffice'a i chodzi tragicznie (Go-OO powinien działać ciut szybciej) oraz Microsoft Office 2010 - chodzi lepiej, ale do ideału brakuje niemało. Pakiet nie musi być w polskiej wersji językowej, ale polski słownik do sprawdzania pisowni bardzo by się przydał. Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Moja propozycja AbiWord Downloads + http://www.dobreprogramy.pl/Gnumeric,Program,Windows,13016.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...