farelka Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Na efnecie yoda dal +i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 No dziala :) Mozecie mnie znalesc pod nickiem lukiso :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 #tweak Graham` +LISEK +Xon +Reed pekaes +ArbaaL lukiso kshatriya Kuba` gRz3jnik SmH|sQl Pajaczek @selmak @X24v15c LoLiPoP @eLmO` nuke_ +Hellfire` @ld^ pd_ @Samhain @BENEK Crism out^^^ @Lipas @xaren @mAscOt +ANDRIU @rYp3r @gRzejnik Genghis Memorex +hCr @BoNoBo @mihnu^| +Gierek +Ven0m Paranoik SonGOku_ ble- @n4 +SIMSOFT @GrUcOfIl +Faq @Dijkstra @d34d +BluU @t4z|nA +acid RaF arthx +suchyy Grucela @Jump3r @Napalona +Kusz @erekcja @Pustka +Bombello @Dallas +Kura- +LuKaSeKbP @ICE|OFF @Adramel @MIOPE @saitan ARCUS +ho[o] +slg #tweak End of NAMES list. UPDATE : [21:29] * Now talking in #tweak [21:29] * Topic is 'www.foxyblue.com / Wkrotce otwieramy najwiekszego wareza na sieci .... pozdrowienia dla Shumanna' [21:29] * Set by gRzejnik!grzejnik@blok.fly.pl on Sat Jan 17 03:21:55 [21:29] * hush sets mode: +b *!47e95378@irc.dialog.net.pl [21:29] * You were kicked from #tweak by hush (Nie pasujesz tutaj. (expires@never)) WYWALILI MNIE :((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 rofl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 #tweak Graham` +LISEK +Xon +Reed pekaes +ArbaaL lukiso kshatriya Kuba` gRz3jnik SmH|sQl Pajaczek @selmak @X24v15c LoLiPoP @eLmO` nuke_ +Hellfire` @ld^ pd_ @Samhain @BENEK Crism out^^^ @Lipas @xaren @mAscOt +ANDRIU @rYp3r @gRzejnik Genghis Memorex +hCr @BoNoBo @mihnu^| +Gierek +Ven0m Paranoik SonGOku_ ble- @n4 +SIMSOFT @GrUcOfIl +Faq @Dijkstra @d34d +BluU @t4z|nA +acid RaF arthx +suchyy Grucela @Jump3r @Napalona +Kusz @erekcja @Pustka +Bombello @Dallas +Kura- +LuKaSeKbP @ICE|OFF @Adramel @MIOPE @saitan ARCUS +ho[o] +slg #tweak End of NAMES list. UPDATE : [21:29] * Now talking in #tweak [21:29] * Topic is 'www.foxyblue.com / Wkrotce otwieramy najwiekszego wareza na sieci .... pozdrowienia dla Shumanna' [21:29] * Set by gRzejnik!grzejnik@blok.fly.pl on Sat Jan 17 03:21:55 [21:29] * hush sets mode: +b *!47e95378@irc.dialog.net.pl [21:29] * You were kicked from #tweak by hush (Nie pasujesz tutaj. (expires@never)) WYWALILI MNIE :((((((((( To zmień podpis ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 #tweak Graham` +LISEK +Xon +Reed pekaes +ArbaaL lukiso kshatriya Kuba` gRz3jnik SmH|sQl Pajaczek @selmak @X24v15c LoLiPoP @eLmO` nuke_ +Hellfire` @ld^ pd_ @Samhain @BENEK Crism out^^^ @Lipas @xaren @mAscOt +ANDRIU @rYp3r @gRzejnik Genghis Memorex +hCr @BoNoBo @mihnu^| +Gierek +Ven0m Paranoik SonGOku_ ble- @n4 +SIMSOFT @GrUcOfIl +Faq @Dijkstra @d34d +BluU @t4z|nA +acid RaF arthx +suchyy Grucela @Jump3r @Napalona +Kusz @erekcja @Pustka +Bombello @Dallas +Kura- +LuKaSeKbP @ICE|OFF @Adramel @MIOPE @saitan ARCUS +ho[o] +slg #tweak End of NAMES list. UPDATE : [21:29] * Now talking in #tweak [21:29] * Topic is 'www.foxyblue.com / Wkrotce otwieramy najwiekszego wareza na sieci .... pozdrowienia dla Shumanna' [21:29] * Set by gRzejnik!grzejnik@blok.fly.pl on Sat Jan 17 03:21:55 [21:29] * hush sets mode: +b *!47e95378@irc.dialog.net.pl [21:29] * You were kicked from #tweak by hush (Nie pasujesz tutaj. (expires@never)) WYWALILI MNIE :((((((((( To zmień podpis ;]]] zrobione BTW dlaczego niektorzy placza sie po efnetach dalnetach skoro prawdziwy tweak jest na IRCnecie hmm .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 graham Miałeś nie zakładać kolejnych kont. Po jaką cholerę to robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 graham Miałeś nie zakładać kolejnych kont. Po jaką cholerę to robisz? ehh pomylily mi sie konta to 2gie zalozylem 1 stycznia zapewne po tym jak wrocilem do domu po sylwestrze heh .. pewnie widzialem po drodze malego piednego psa i zrobilo mi sie go zal nie wiem ale juz tego nie robie mam tylko 2 konta a reszte mam nadzieje wykasowales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...