zuy_zgred Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Myślę o Logitech MX Revolution ale nie jestem do końca przekonany. Możecie coś polecić w okolicach 200 zł? Max co mogę wydać to 260, ale wolałbym trochę tańszą. Musi być pełnowymiarowa, nie taka mała do laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infact Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Logitech MX620 opinie mówią same za siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 A M705 byłaby dobrym wyborem? Chyba nie jest aż tak mała, a odbiornik Unifying to fajna sprawa bo pewnie niedługo będę kupował też klawiaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 mysz wygląda na następcę VX Revolution, czyli jak na myszy 'laptopową' całkiem sporej. Ja lubię mojego MX1100, ale mini odbiornik unifying to faktycznie może być fajny bajer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 40latek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Tak jak kolegawyżej wymienił Logitech Mysz MX 620 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Ja kupilem M705 za 165zl i jestem zadowolony chociaz musze sie przyzwyczaic po przesiadce z Cordless MouseMan Optical. Wczesniej rozwazalem VX Nano ale jest mala poprostu. Mysz jest krotsza od MouseMana o okolo 2cm, jest wyzsza i jest dobrze wyprofilowana. Posiada normalny guzik w rolce, i 3 guziki z lewej strony pod kciuk. Jak dla mnie ulozenie swietne. Do tego praca na 1 lub 2 baterii wiec mozna sobie wyreguowac w malym stopniu ciezar myszki no i odbiornik Unifying - nie dosc, ze maly to potencjalnie w przyszlosci mozna pod niego podpiac klawiature. Moge porobic dokladne zdjecia na zyczenie. Edytowane 17 Lipca 2010 przez CLAU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...