Dalton Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Potrzebuje pilnie kupic płyte pod Intel Celeron 2200 Soc.478 ale jest jeden wymóg płyta musi byc tylko z Abitu , ino teraz który model ?? oto jest pytanie , szukałem róznych informacji ale nie ma nic w sumie konkretnego pomóżcie jak możecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 tak wogole to lepiej AMD do Intela Abit BH7 430pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Tylko ze Abitów wersji BH7 jest wiele :( ino teraz który , chodzi mi o jak najstabilniejszą prace , nie chce jakis super bajerów tylko zeby była stabilna , do dzis mam Abita BE6-II na jednym z kompów i juz chodzi bez problemów od 5 lat zero awarii i niespodzianek , jedyne co w nim zrobiłem to zmieniłem biosa na nowszego. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ten Abit to zadna rewelka....i kolor ma brzydki... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja widzialem tylko jedna wersje BH7 ,ta w komputroniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ten Abit to zadna rewelka....i kolor ma brzydki... :Pa co moze powiesz ze jakies MSI jest lepsze :lol: sam nie jestes rewelka ABITY to najlepsze plyty moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No dobra kolor nie jest zly... a co do MSI to w testach wychodzi praktycznie tak samo :P abicik ciut ciut lepiej Jestem wieksza rewelka niz Ty :D a czemu nie masz ABITA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No dobra kolor nie jest zly... a co do MSI to w testach wychodzi praktycznie tak samo :P abicik ciut ciut lepiej Jestem wieksza rewelka niz Ty :D a czemu nie masz ABITA? Abit to pewnosc na przyszlosc,a 430pln to nie majatek za plyte (zwlaszcza ze kiedys mozna nawet P4 na fsb 800 wlozyc ,a na dzis super o/c celera) genghiskhan ma msi i wie ze Abit lepszy ,to sie nazywa niekumoterstwo (pewnie wczesniej mial Abita) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No dobra kolor nie jest zly... a co do MSI to w testach wychodzi praktycznie tak samo :P abicik ciut ciut lepiej Jestem wieksza rewelka niz Ty :D a czemu nie masz ABITA? bo go roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilem przez przypadek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No dobra kolor nie jest zly... a co do MSI to w testach wychodzi praktycznie tak samo :P abicik ciut ciut lepiej Jestem wieksza rewelka niz Ty :D a czemu nie masz ABITA? Abit to pewnosc na przyszlosc,a 430pln to nie majatek za plyte (zwlaszcza ze kiedys mozna nawet P4 na fsb 800 wlozyc ,a na dzis super o/c celera) genghiskhan ma msi i wie ze Abit lepszy ,to sie nazywa niekumoterstwo (pewnie wczesniej mial Abita) i dalej mam Be6-II jako 2 komp - chodzi juz nie wiem z 4 lata i nic sie nie skopalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ten Abit to zadna rewelka....i kolor ma brzydki... :P A co ma kolor do działania płyty ??? Abit jest the best i żałuje jak cholera ze kupiłem tego gigabbyte , ale chciałem spróbowac cos nowego i kapa zawiodłem sie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ten Abit to zadna rewelka....i kolor ma brzydki... :P A co ma kolor do działania płyty ??? Abit jest the best i żałuje jak cholera ze kupiłem tego gigabbyte , ale chciałem spróbowac cos nowego i kapa zawiodłem sie . lepiej nie probowac - ja sie z celka przesiadlem na amd i jest spox tylko dlatego ze AMD ma DDR i jest troche szybszy co do plyt gigabyte to chlam jak dla mnie - juz wole to msi co mam - a wogle to bedzie kaska to przesiadam sie znow na ABITA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak chcesz dobrą płytę Abita pod P4 to najlepsza teraz jest IC7-G (i875), niema co gadać płyta jest fulwypas poczytaj tu a cena to ~680 (wersja bez "G"). A tak na marginesie to ty chcesz zmieniać AXP na Celerona 8O :?: PS. co to za nowy materiał z którego robi się mobo - "z Abitu" :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Nie zmieniam kompa , u mnie w domu jest ich kilka a w szufladzie lezy mi celeron 2200 szkoda go po co ma sie marnowac kupie tylko płyte pod niego i bedzie chodził :) obliczał , i wszystko co tylko może :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 hmmm a moze sprzedaj go i kup dobra myszke bedzie szybciej obliczala ;-) (tylko zart - nie lubie celkow) Pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 E tam celki w sumie nie są złe są dobre do zwykłych potrzeb domowo -biurowych , może byc , a sprzedac sie go mi nie opłaca bo nie dostane tyle co za nowy chociaz ten jest nowy i na gwarancji a w sumie mam go przypadkowo za friko wiec mi go szkoda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 lepiej sprzedaći durona kupić. taki duron 1300 jest szybszy od celerona 1700. albo A1700+ kupić za tego celka i płytka full wypaśna abita będzie tańsza (nft-s 550zł) i będzie śmigało 10 razy szybciej (w przenośni, ważne że dużo szybciej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a ja bym nie sprzedawal ,zawsze to przygoda z inna platforma jest jeszcze taki motyw,ze jak sie dostalo od kogos w prezencie to niewypada sprzedawac spalic mozna,ale nie sprzedawac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a ja bym nie sprzedawal ,zawsze to przygoda z inna platforma jest jeszcze taki motyw,ze jak sie dostalo od kogos w prezencie to niewypada sprzedawac spalic mozna,ale nie sprzedawac :P I własnie nie wypadami go za bardzo sprzedać :) więc zostanie w rodzinie a ktosik tam napisał ze jest wolny no nie wiem czy Intel Celeron 2200 MHz (Northwood) bedzie az tak wolny mi w sumie zalezy bardzo na stabilności a nie na MHz i o/c odpada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 lepiej sprzedaći durona kupić. taki duron 1300 jest szybszy od celerona 1700. albo A1700+ kupić za tego celka i płytka full wypaśna abita będzie tańsza (nft-s 550zł) i będzie śmigało 10 razy szybciej (w przenośni, ważne że dużo szybciej).ta a on moze sobie keidys wsadzic tam p4 3.0GHz - nie tylko AMD jest przyszlosciowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 He he wsadze tam p4 3.0GHz jak będą po 500 zł :) wiec sie chyba narazie nie doczekam bo jak one bedą po 500 zł to juz bedą o wiele mocniejsze na rynku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...