FrostBite Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Byłem dzisiaj w salonie RTV/AGD i miąłem okazję zobaczyć telewizor 3D oraz sam efekt, dzięki okularom polaryzacyjnym. Efekt mnie nie powalił, ale to dlatego, że telewizor generował 3D ze zwykłego HD. Muszę jeszcze zobaczyć coś w prawdziwym 3D. Generalnie, okulary polaryzacyjne nie są takie złe jak się pisze. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez FrostBite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ciekawi mnie w jaki sposób ten sprzęt ze zwykłego obrazu generuje obraz 3d? Tu widać 3d :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrostBite Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Ciekawi mnie w jaki sposób ten sprzęt ze zwykłego obrazu generuje obraz 3d? Tu widać 3d :) Generalnie szału nie ma. Ale nie było to natywne 3d. Ten system przesuwania warstw obrazu, tak żeby z 2d zrobić 3d jest ciekawy, ale nie działa idealnie, a nawet niezbyt dobrze. Czekam na budżetowe 3d. Może od Funaja;) Jak myślisz? To kwestia 3 czy bardziej 5 lat, aż ta technologia wejdzie do mainstreamu? Edytowane 24 Czerwca 2010 przez FrostBite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...