Hubert Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jest tu jakis harcerz?tak sie pytam z czystej ciekawosci! 8) ja sam jestem zastepowym w moim zastepie(miejscowosc Banie, 50km od szczecina:) ) oczywiscie ZHR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A aj mam takie pytanie .Tylko mnie nie zbluzgajcie.Co CI daje to cale harcerstwo.Przecierz to lipa nad lipy nigdy bym na cos takiego nie poszedl.Chcesz byc dobroduszny daj kase biednym.No i te glupie wycieczki na zwiedzanie lasu , skalekitd.To jest poprostu beznadziejne i pewno nie tylko ja tak mysle.Szczerze ajk widze takiego harcerza to az mnie zuca!!! To jest moje zdanie na temat harcerstaw! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 kobieta mego zycia powiedziala mi, ze z harcerstwem wiekszosc konczy w wieku 14 lat.... wlasnie dlatego, ze przestaje to bawic.... ona wlasni w wieku 14 lat powiedziala papa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja nigdy nie bylem i nie bede - strata czasu na glupoty!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja nigdy nie bylem i nie bede - strata czasu na glupoty!!! Dokładnie. Może i są ludzie co robią tak, że jest to ciekawe i pożyteczne, jednak większość to zawracanie dupska... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie jestem i nie będe. Co oznacza to "oczywiście ZHR"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie jestem i nie będe. Co oznacza to "oczywiście ZHR"? tak trudno wejsc na wp??? zhr, to zwiazek harcerstwa rp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie jestem i nie będe. Co oznacza to "oczywiście ZHR"? tak trudno wejsc na wp??? zhr, to zwiazek harcerstwa rp Nie chodziło mi o skrót tylko dlaczergo napisał "oczywiście". Czy są jakieś inne związki harcerstwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie jestem i nie będe. Co oznacza to "oczywiście ZHR"? tak trudno wejsc na wp??? zhr, to zwiazek harcerstwa rp Nie chodziło mi o skrót tylko dlaczergo napisał "oczywiście". Czy są jakieś inne związki harcerstwa? tak np zwiazek harcerstwa polskiego, czyli zhp ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie jestem i nie będe. Co oznacza to "oczywiście ZHR"? tak trudno wejsc na wp??? zhr, to zwiazek harcerstwa rp Nie chodziło mi o skrót tylko dlaczergo napisał "oczywiście". Czy są jakieś inne związki harcerstwa? Jest jeszcze chyba ZHP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 mójkumpel jest... był harcerzem, jak jeździł na obozy to od kilku lat po to aby tylko hlać, opowiadał mi że wszyscy tam pili(oczywiście starsi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 IMHO harcerstwo suxxx :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Czyli nikt mi nie ma za zle ze tak napisalem i git!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Heh, jeszcze w podstawówce i troche w szkole średniej bawiłem się w harcerza, nawet jeszcze gdzieś mam ksioążeczkę. No i oczywiście należałem do ZHP (tych oryginalnych polskich harerzy). Nawet odbyłem 2 kursy - zastępowych i drużynowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja nigdy nie bylem i nie bede - strata czasu na glupoty!!! Dokładnie. Może i są ludzie co robią tak, że jest to ciekawe i pożyteczne, jednak większość to zawracanie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... :!: Harcerz - Dziecko ubrane jak kretyn pod przywództwem kretyna ubranego jak dziecko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja nigdy nie bylem i nie bede - strata czasu na glupoty!!! Dokładnie. Może i są ludzie co robią tak, że jest to ciekawe i pożyteczne, jednak większość to zawracanie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... :!: Harcerz - Dziecko ubrane jak kretyn pod przywództwem kretyna ubranego jak dziecko :lol: pine hasło... musze to zapamiętać... u nas 5 kretynów w klasie chodzi na "modelarnie"... qrfa nie mam i tego za złe ale co sie którego nie zapytam czy nie pojdzie zagrać w kona na przykład to ten mi odwala że idzie na modalrnie... żenada i żadnych osiągów :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Pukanie do drzwi... - Kto tam - Harcerze - Nie wierze - Otwieraj hamie, ZOMO nie kłamie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Pukanie do drzwi... - Kto tam - Harcerze - Nie wierze - Otwieraj hamie, ZOMO nie kłamie HAHAHAHAHA dobre to bylo :) Never nie bede harce dupkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A najlepsze jest to że wypowiadaję się ludzie którzy nie mają o harcerstwie zielonego pojęcia. To tak jak z ECSem , wszyscy mówią że to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o ale może z 5% miało. A reszta to u kolegi widziała albo gdzieś tam słyszeli. Bo prawda jest taka że nic nie wiecie o harcerstwie . Są inne czasy i harcerze nie liczą już osób w kolejce jak to w filmach Bareji bywało. Tak naprawdę to nawet nie jesteście w stanie odróżnić kto jest harcerzem a kto nie.Jasne że zdarzają się obozy na których chleją. Tylko to nie jest już harcerstwo tylko jakaś błazenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ej no dajcie spokoj! co macie do harcerstwa? mi sie bardzo podoba! wiecie na przykald,ze wode da sie przypalic?albo potraficie rozpalic mokre drewno jedna zapalka?nie! a ja potrafie! to jest szkola zycia! i mowie serio! niekotrzy maja taki poglad na nas,ze chlejemy, okradamy itp.czesc z tych bzdur pochcodzi z filmow a czesc z tego,ze jakis harcerz,ktorego wywyalili bo uwazal sie za mistrza chce nam zepsuc imie. PS. jest ZHR- Zwiazek Harcerstwa Rzeczypospolitej (zyja w zgodzie z Bogiem, tzn.modlitwa przed jedzeniem(bez przesadnej poboznosci),nie pijemy, bez nalogow) ZHP- Zwiazek Harcerstwa Polskiego( w ich prawe nie ma mowy o Bogu) PS2. Dziewczynom sie podoba chlopak w mudurze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ej no dajcie spokoj! PS. jest ZHR- Zwiazek Harcerstwa Rzeczypospolitej (zyja w zgodzie z Bogiem, tzn.modlitwa przed jedzeniem(bez przesadnej poboznosci),nie pijemy, bez nalogow) ZHP- Zwiazek Harcerstwa Polskiego(95% pali,pije i bierze, tylko 5%jest prawdziwym harcerzem! w ich prawe nie ma mowy o Bogu) Gratuluję niesamowitej statstyki. Widać że sam przeprowadzałeś te badania. :evil: I bronić takiego to się odwdzięczy. Pożałowania godne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Dziewczynom sie podoba chlopak w mudurze 8) Kłóciłbym sie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no w moim przypadku sie sprawdza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no w moim przypadku sie sprawdza ;P To gratuluje :) Ja nic nie mam do harcerstwa dla mnie to strata czasu i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CasP Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 pablo123 "zuca" Cie na widok harcerzy? Moze zazdroscisz im ze jednak cos robia a nie sa tak bezuzyteczni jak Ty? Nigdy pewnie w to sie nie bawiles a wypowiadasz sie... Hmm wiekszosci moze i to sie nie podoba i to jest Wasza sprawa. A Bruce:) zabawa zaczyna sie dopiero po 16;) Wiekszosc druzyn starszoharcerskich to druzyny specjalnosciowe: ratownicze, survuvalowe,lacznosciowe, pozarnicze, lotnicze, zeglarskie itp. i gwarantuje Ci ze ich praca mocno odbiega od tego co sobie wyobrazasz. To sa ludzie ktorzy robia to co lubia i w fajnym towarzystwie. Poza tym wydaje mi sie ze lepiej zeby dzieciak latal po lesie niz zeby siedzial w bramie z jakimis "dresikami". Hehe Hubert:) ZHR powiadasz:) tak ladnie wypowiadasz sie o ZHP a chyba zapomiales skad sie ZHR wywodzi, prawie wszystkie Wasze obyczaje itp. Oczywiscie zdarza sie ze i harcerze chleja;) Wszedzie trafia sie tacy... a co do 5% procent prawdziwych harcerzy w ZHP to ciekawe ze WOSM do swojego grona przyjal ZHP (tacy zli) a nie Was (prawdziwi harcerze, a tacy skrytykowani przez WOSM i WAGGS)... Dobra koncze bo i tak sie rozpisalem... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja i bez munduru sie podobam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja )i wiekszosc moich kumpli) zawsze myslalem i mysle nadal ze harcerze to pedaly ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 RaF: A ja zawsze myślałem, że moderatorowi nie przystoi pisać takich opinii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ja )i wiekszosc moich kumpli) zawsze myslalem i mysle nadal ze charcerze to pedaly ;PNo to się popisałeś , cieniasie. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja w wieku 12 lat zapisalem sie do harcerstwa i jak trzeba bylo sie uczyc alfabetu morsa to wybilem stamtad. bylem harcerzem jakies 2 tygodnie. łał I'm good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...