Greg_1 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Pacjent to Q9550, chodził podkręcony do 3.9GHz 1.25V, ale to było na wodzie. Chciałbym wydać tak do 200zł, na wentylu mi nie zależy bo mam dwie magmy luzem. Wentyle będą się kręcić tak ~1200RPM Aha płyta gł to Asus P5K-e WiFi Myślałem nad Prolimatech Megahalems, wielokrotnie widziałem go w różnych kompach na XS, ale to raczej wyznacznik "mody komputerowej" a nie wydajności hehe PS Najlepiej jakby chłodzenie było dostępne w Cooling'u, (mam lekką niżkę) Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Prolimatech Megahalems to najwydajniejszy cooler na LGA775. Przynajmniej do niedawna tak było. Podobny poziom prezentują Scythe Mugen 2 i CoolerMaster V8. Myślę, że każdy z nich cię zadowoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) W tej kwocie tylko Mugen 2 lub Megahalems Edytowane 24 Czerwca 2010 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Trafiła się dość tanio Noctua NH-U12P SE2, mam nadzieje że spełni moje oczekiwania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...