anialk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety na temat bezpieczeństwa informacji w firmie. Wypełnienie ankiety zajmie około 5 minut, jest anonimowa i posłuży mi jedynie do pracy magisterskiej. Z góry dziękuję za wypełnienie. Bezpieczeństwo informacji w firmie na przykładzie małych i średnich przedsiębiorstw - www.ankietka.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azA Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Proszę bardzo, wypełniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dargas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wypełniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anialk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...