Kaczor Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 http://www.digit-life.com/articles/sumati4...4200/index.html Co Jaśnie Oświecona Brać Tweakowa o tym sądzi dla mnie zajebioza Just look Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Taaaaaaaaa... Bardzo mi się ten sprzęt podoba (zwłaszcza, że mam karte S3 4 Mb na PCI i do tego szalony akcelerator Voodoo I też 4 Mb :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Na to czekałem :!: :!: Tylko czy ktoś wie, gdzie to można dostać w naszym "wspaniałym" kraju :?: :?: I za jaką cene :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Nieźle w ch*** zrobili nvidie. Myśle że jak będzie to tanie to szybko sprowadzi to ktoś do Polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...