darch Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 mam zainstalowane high grow mariuhana legal growing i chcę przeinstalować system i tu pojawia się pytanie jak zachować roslinki tzn domyslam się że nie wystarczy skopiować program zainstalowany ;) a ze trzeba jakoś wpisy z rejestru skopiować,da sie tak i jak to zrobić bo co do rejestru to lama jestem ,tzn uzywałem tylko reg cleanera prosze o wskazówki jesli tylko jest mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 mam zainstalowane high grow mariuhana legal growing i chcę przeinstalować system i tu pojawia się pytanie jak zachować roslinki tzn domyslam się że nie wystarczy skopiować program zainstalowany ;) a ze trzeba jakoś wpisy z rejestru skopiować,da sie tak i jak to zrobić bo co do rejestru to lama jestem ,tzn uzywałem tylko reg cleanera prosze o wskazówki jesli tylko jest mozliwe Niekoniecznie - powinno wystarczyć samo skopiowanie katalogu z softem. Dla bezpieczeństwa zrób kopię systemu Ghostem. Skopiuj gdzieś ten katalog z softem do archiwum, przeinstaluj windows, zainstaluj na świeżo ten soft, a potem przekopiuj spowrotem pliki z katalogu archiwum. Jak nie będzie działać to: być może odpowiedzialny jest za to jakiś plik *.log lub *.ini z katalogu Windows. Ewentualnie rejestr ale gdzie może to być w rejestrze to już nie mam pojęcia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Mysle ze wystarczy skopiowanie katalogu z gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...