Skocz do zawartości
madx21

logowanie na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi czym sie rozni nibieskawo-biale forum od pomaranczowo-brazowego??

Bo jesli chodzi o ten drugi to nigdy nie moge sie na niego zalogowac,a przeciez jest to samo forum, tylko inna skora.

Gdy reaktywuje konto to zawsze mam niebieskawe forum i wszystko jest ok. Jednak gdy zamkne IE i otworze przegladarke wpisze www.tweak.pl a potem przejde na forum to mam brazowawe. I wtedy gdy wpiesze poprawnie dane to logowanie powtarza sie, tzn nie pisze ze jest zla nazwa uzytkownika czy hasla tylko spowrotem mi wraca do logowania. Gdy podam zle dane to wszystko jest wporzadku i wywala blad.

Jakis czas temu pomagalo wchodzenie po IP a nie po domenie. Jednak ostanio rowniez nie moge w ten sposob.

Dziala logowanie razem z podanym haslem ktore jest dostarczane w "reaktywacji" :) konta. potem zmieniam haselko w profilu i potem jest juz dupcia blada, bo nie moge znow wejsc na forum (nawet jak nie zmieniam hasla) i musze od nowa uruchamiac konto :(.

Co jest tego przyczyna??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale o co chodzi o problem z logowaniem czy o wybor "kolorow" forum :?:

jako logowanie to strasznie namotales i nie za bardzo lapie gdzie tkwi problem a jak o kolorki to w zmien w Profilu (na gorze przycisk) w zakladce Styl Forum: (prawie na samym dole)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A chodzilo mi o to ze przy kolorze brazowym niemoglem sie zalogowac, a przy niebieskawym tak!

Nie wiem dlaczego tak bylo ale sie skonczylo.

Chyba z moim IE byl problem.

Jak to sie powtorzy to dam znac o sobie :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi