Skocz do zawartości
kubol106

Głosniki Logitech Z5500 Problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam głosniki Łogitech z5500. Otóz mam problem z 2 tylnimi głosnikami wogole nie grają. Sa napewno sprawde w 100% poniewaz podpiełem je np pod głsonik centralny to noramlnie dzialał. W tescie w steronikach glosnikow klikajac na 2 tylne glosniki gra subufer na oby 2 tylnych głosnikach. A w tescie na centrale w pilocie rowniez nie działają. Dodam ze wczesniej nie maiałem z nimi problemu, wszystko bylo z nimi w porzadku grały wszystkie 5 + subufer. Wydaje mi sie ze moze to byc problem z tymi wtyczkami co sie pod nie głosniki podpiane (czarny-czerwony) te 2 ostatnie. Prosze o waszą pomoc i porady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tutaj jakas osoba co posiada te glosniki i mieszka w warszawie? Mi sie cos zwalilo bo subwoofer i lewy przedni pierdza i rzucaja gromami. Dlatego chcialbym podlaczyc u kogos panel sterujacy i sprawdzic czy problem lezy po jego stronie czy subwooera. Oczywiscie nie za darmo, wchodzi w gre 25-50 zeta (czyli jedna flaszka do dwoch). Dodam ze zestaw jest juz po gwaracji dlatego takie rozwiazanie wydaje mi sie najsensowniejsze. Kontakt przez GG:9193878

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi