kubol106 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam. Posiadam głosniki Łogitech z5500. Otóz mam problem z 2 tylnimi głosnikami wogole nie grają. Sa napewno sprawde w 100% poniewaz podpiełem je np pod głsonik centralny to noramlnie dzialał. W tescie w steronikach glosnikow klikajac na 2 tylne glosniki gra subufer na oby 2 tylnych głosnikach. A w tescie na centrale w pilocie rowniez nie działają. Dodam ze wczesniej nie maiałem z nimi problemu, wszystko bylo z nimi w porzadku grały wszystkie 5 + subufer. Wydaje mi sie ze moze to byc problem z tymi wtyczkami co sie pod nie głosniki podpiane (czarny-czerwony) te 2 ostatnie. Prosze o waszą pomoc i porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 a teraz coś więcej o reszczie zestawu, spróbowałeś je podpinać pod inne źródło i puścić np. stereo x2 czy dpl II i sprzawdzić czy dalej nie gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubol106 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Probowałem. Podpinałem nawet pod inny komputer mam rowniez podlaczone je pod TV i tez nie działają tylko przednie i centralka;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quazi Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Jest tutaj jakas osoba co posiada te glosniki i mieszka w warszawie? Mi sie cos zwalilo bo subwoofer i lewy przedni pierdza i rzucaja gromami. Dlatego chcialbym podlaczyc u kogos panel sterujacy i sprawdzic czy problem lezy po jego stronie czy subwooera. Oczywiscie nie za darmo, wchodzi w gre 25-50 zeta (czyli jedna flaszka do dwoch). Dodam ze zestaw jest juz po gwaracji dlatego takie rozwiazanie wydaje mi sie najsensowniejsze. Kontakt przez GG:9193878 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubol106 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Odswiezam temat. Dodam ejszcze ze gdy komputer jest wylaczony a głosniki wlaczone to trak pocichutku szumia lec tylko te tylnie ktorte normalnie nie dziłaja a w tescie pilota nie daja dzieku ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...