Svanar Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cześć! Mam zamiar kupić laptop, ale nie znam się na tym za bardzo więc proszę o opinie. Mogę przeznaczyć jakoś tak 2600 (+/- 200zl). Laptop nie jest do nie wiadomo jakich gier jak Warcraft 3, MOŻE coś nowszego, dlatego nie trzeba mi czegoś super. Monitor najlepiej 15,6 (nie przekonałem się do tych "prostokątnych" Asusów, ale za rozsądne pieniądze jestem się w stanie przestawić), waga raczej nie gra roli, bo większość czasu będzie leżał na biurku. Bardzo zależy mi na wyraźnym ekranie, bo w większości tych co oglądałem był taki "przydymiony". W tej kwocie spodobał mi się Samsung R580, jest taki mniej więcej jak chcę, ale zależy mi na waszych opiniach. Jak mówiłem to nie jest sprzęt do gier, a W3 będzie działał. I jeszcze jedno pytanko odnośnie laptopa, czy samsung to "nawet dobra" firma dla notebookow ? Czy po roku trzeba wymieniać ? ;/ Z góry dzięki za opinie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Brasi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Samsung jako tako nie ma wyrobionej marki jeśli chodzi o komputery przenośne, stąd rozsądne konfiguracje w dobrych cenach. Jeśli odpowiada Ci sam kadłubek to warto się właśnie nad Samsungiem zastanowić. Warte uwagi są również Acery, ostatnio przenieśli serwis do Czech i działa on bardzo sprawnie, szybko i bezproblemowo. http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=56454 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svanar Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Obudowa mi nie przeszkadza, raczej chodzi mi o ogólną ocenę tego laptopa :) i oczywiście, czy w tej cenie jest to sprzęt w miarę przyzwoity... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...