jarekxzz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Mam do dyspozycji 1900zł i chciałbym kupić najkorzystniejszego w tej cenie laptopa. Co byście polecili ? Zmieniłem treść tematu ;) Edytowane 25 Czerwca 2010 przez jarekxzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 W kazdym laptopie jest taka sama karta dzwiekowa tzn. zintegrowana. Jak chcesz cos lepszego to musisz wlozyc albo na Express Card albo USB. Twoj post to 3 tematy w sumie: jakis tam laptop, zewnetrzna karta dzwiekowa i dobre sluchawki. Przeszukaj forum bo takie rzeczy juz tu sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 mam xpsa 1530 na nvidi do sprzedania odezwij sie na PM , za mniejsze pieniadze niz ty chcesz kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...