Aroni Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam. Niebawem będe zmuszony wystawić na spredaż do internetu parę przedmiotów. Jako że nigdy wcześniej nie miałem styczności z wysyłaniem paczek, listów czy czegokolwiek, mam parę pytań z tym związanych. Po pierwsze czy jest jakiś kosztorys wysyłania paczek? Druga sprawa: Nie posiadam konta bankowego i moje pytanie brzmi jaką formą mogę sprzedawać przedmioty? Chyba jedynie za pobraniem, ale z tego co się orientuję to poczta po otrzymaniu wpłaty od kupującego powinna przesyłać pieniądze na konto sprzedającego...? Więc jakby to miało wyglądać u mnie, skoro nie posiadam konta? Potrzebuję tych informacji szybko, w innym wypadku poszedłbym na pocztę;)Trochę szukałem w internecie, ale nie znalazłem nic co by mnie usatysfakcjonowało. Z góry thx;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 A: jest calkiem spory temat o Poczcie Polskiej B: cennik jest na stronie PP i w kazdym urzedzie pocztowym C: w ramach pobrania mozesz zazyczyc sobie przekaz pocztowy na wybrany adres, wtedy listonosz przyniesie Ci pieniadze do domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroni Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dzięki wielkie Costi, o to mi chodziło. Można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...