badman Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czy są jakieś bloczki (nie fullcovery), które pasują na HD5770... Mam D-Tek Fusio GFX i znalazłem w Interncie takie zdjęcie: ...ale czy jakis inny bloczek (Swiftech, MNP, ...cokolwiek) pasuję na takiego radka bez modyfikacji!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jakiego producenta jest ten 5770? Uniwersalne bloczki na GPU to m. in. Swiftech MCW60, MCW80, Cooling.pl : EK Water Blocks EK-VGA Supreme - Acetal [EK181] - 179.00PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Sapphire :] Wedlug konfiguratora EK ten bloczek nie pasuje... podpowiadają tylko fullcovery... Moja karta (goła) wygląda mniej więcej tak: Edytowane 26 Czerwca 2010 przez badman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 ...czyli dokładnie to co mi przyszło do głowy, ale D-Tek Fusion GFX ma trochę inny top. Boję się, że jak go przewiercę to nie będzie tak różowo jak z tym swiftechiem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malodobry Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam, prosto z opakowania powinny pasować uniwersalne bloczki Koolance - GPU-200 i GPU-220, a swift MCW-60 będzie pasował po drobnych przeróbkach - w sprzedaży jest zestaw dla radeonów 4870x2 który załatwia sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam, prosto z opakowania powinny pasować uniwersalne bloczki Koolance - GPU-200 i GPU-220, a swift MCW-60 będzie pasował po drobnych przeróbkach - w sprzedaży jest zestaw dla radeonów 4870x2 który załatwia sprawę. A wiesz gdzie to można kupić w polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malodobry Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam, zestaw retencyjny możesz kupić np. tutaj. Tutaj jest opisane krok po kroku jak go przerobić, i też co może pójść nie tak. Co do bloczków Koolance - nie udało mi się ich w Polsce znaleźć :( Może dałoby radę dogadać się z np. Angela, może mogą sprowadzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...