ivanov Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 W trakcie oglądania różnych wynalazków natknąłem się na topy pozwalające na szeregowe łączenie dwóch pomp: Aquatuning -Your watercooling and modding distributor - EK Water Blocks EK-DDC Dual TOP V.2 G1/4 - Black Acetal EK Water Blocks EK-DDC Dual TOP V.2 G1/4 - Black Acetal 52160 oraz Aquatuning -Your watercooling and modding distributor - EK Water Blocks EK-D5 Dual TOP G1/4 - Black Acetal EK Water Blocks EK-D5 Dual TOP G1/4 - Black Acetal 52156 Szczerze mówiąc zaintrygowało mnie to ustrojstwo jak i sama koncepcja. Czy ktoś się bawił czymś takim? A jeśli tak to z jakim skutkiem? Z góry dziękuję za odpowiedzi typu: chcesz duży flow - kup se pompę CWU lub CO :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 chcesz duży flow - kup se pompę CWU lub CO flowu ci nie zwiększy a podnoszenie wszytsko było omówione na forum przez mądrzejszych odemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 wszytsko było omówione na forum przez mądrzejszych odemnie Wszystko co znalazłem na forum dotyczyło jedynie dywagacji na temat łączenia pomp. Jedynie w jedym wątku ktoś miał połączone 2 pompy, ale nic konkretnego o tym nie pisał. Chodzi mi o to czy ktoś rzeczywiście próbował takiego rozwiązania, a jeśli tak co co z tego wynikło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 a czego sie spodziwasz skoro jedna dobra pompka sprawia, ze rozmieszenie elementow nie ma wiekszego znaczenia... moze bedziesz mial maly tajfun w rezerwuarze, ale temperatur to nie zmieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Tak próbowałem nawet miałem 2 cwu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Tak próbowałem nawet miałem 2 cwu... I...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 nie lubie się powtarzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...