Pondzik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam posiadam zintegrowaną kartę dźwiękową RealTek ALC888 i mam problem z 1 stroną próbowałem z 2 parami słuchawek i 3 głośnikami i zawsze jest ten sam problem na karcie mam 8 wejśc i co dziwne na każdym jest tak samo. Nie mam przedniego panelu więc nie sprawdze czy na nim działa proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Balans może sprawdź w sterownikach, albo na tej ikonce koło zegara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pondzik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 już sprawdzałem balans dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 No to podepnij jakąś inną dźwiękówkę, a zanim co przeinstaluj sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pondzik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) sterowniki napewno nie bo kilka razy miałem formata przed rozpoczęciem tego problemu a do karty nie mam dostępu innej @problem rozwiązany wina sprzętu grającego :D Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Pondzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...