Skocz do zawartości
Yossarian

Szybki i chyba juz nie calkiem wsciekly...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to fake...

Żeby tak rozerwać escorcika, musiałby pędzić ze 140, jak nie lepiej. Dyskusyjne, czy drzewo tej grubości by to zniosło; raczej częściowo zostałoby wyrwane z ziemi. Ponadto przód poleciałby chyba dalej, a już napewno na trawie byłyby ślady rycia, jakby się odbijał. Bo przecież nie zatrzymałby się w miejscu tam, gdzie leży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dijkstra chyba malo wypadkow widziales w zyciu. Drzewko grubosci uda wchodzi do samochodu bez najniejszego problemu i czasem nie ma nawet zdartej kory! A to ma grubosc ze 2x wieksza! Poza tym drzewo rosnie przy samej drodze, wiec wystarczyl maly poslizg i samochod juz jest na drzewie.

Takze samo autko moglo byc jak juz ktos wspominal "spawane" napredce, lub skladane w garazu i nie mialo swojej wytrzymalosci.

Wiec jak dla mnie to nie fake.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, fake... i pewnie w Photoshopie ??? LOL

Ja miałem kiedyś od znajomego kasetę z policji jak nagrywają zabieranie zwłok z różnych wypadków itd.... Najbardziej pamiętam Audi 100 bardzo podobnie rozwalone na drzewie... Tylko, że tam na ziemi leżeli ludzie... Jednemy z nich wyszedł na wierzch mózg (!)... Na środku tylnej kanapy siedział ktoś kto nawet nie wypadł. Nie mogli stwierdzić początkowo nawet płci...

Albo autokar w Kokoszkach (pamiętacie? tak z 10 lat temu)...

Wszystkim wariatom polecam obejrzenie takiego czegoś. Ja od tamtego czasu mimowolnie jeżdżę spokojniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to juz nie masz co z kolegami kuraw ogladac? :> jaak :(. Ja widzialem w centrum u mnie jak kolesia tramwaj przemielil, lezal na torach i go tak poskrecalo ze byl na szerokosc opdkladow. To znaczy widzialem przez 1 sec. Bo jak podniesli tramwaj musialem sie odwrocic bo chbya bym sobie zygnal. Nuie dzialaja na mnei dobrze takie widoki. Teraz zaluje ze sie w ogole gapilem....kretyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to juz nie masz co z kolegami kuraw ogladac? :> jaak :(. Ja widzialem w centrum u mnie jak kolesia tramwaj przemielil, lezal na torach i go tak poskrecalo ze byl na szerokosc opdkladow. To znaczy widzialem przez 1 sec. Bo jak podniesli tramwaj musialem sie odwrocic bo chbya bym sobie zygnal. Nuie dzialaja na mnei dobrze takie widoki. Teraz zaluje ze sie w ogole gapilem....kretyn.

ja cie niezbyt rozumiem ... przeca na fotkach nie ma masakry cielesnej ... jest tylko rozwalony w 3dupy samochod... ot zdjecie wypadku jakie co dnia oglada sie w TV...

W czym problem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakis fake , zauwazyliscie ze nie ma tam wogole sladow krwii, ani stluczonych szyb ?

Powinno byc tego duzo, a tu doopa 8O

Cos wogole dziwnie wyglada ten wypadek, za czysto tam jest, widzialem nie jeden, sam mialem pare i zawsze wygladalo to troszke inaczej.

IMHO fake, tylko w jakim celu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

ja cie niezbyt rozumiem ... przeca na fotkach nie ma masakry cielesnej ... jest tylko rozwalony w 3dupy samochod... ot zdjecie wypadku jakie co dnia oglada sie w TV...

W czym problem ?

On chyba miał na myśli mnie. Szymon, zrozum ja tego nie oglądałem dla rozrywki. To działało jako przestroga na KAŻDEGO, kto to obejrzał. Bardzo często odwracałem głowę oglądając tą kasetę, a potem nie mogłem spać. Ale POMOGŁO. Być może dzięki tej kasecie ŻYJĘ.

A co do zdjęcia - zmieniam zdanie - TO NA 99% FAKE. Już nie chodzi o krew (można wylecieć przez okno), ale zauważyliście gdzieś choć ślad szyby?????? 8O 8O

Tylko dlaczego tam jest policja??? ..................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

W czym problem ?

przeczytaj post nademna mistrzu :> to skumasz 8)

a co do fotek, to faktycznie. Moze to ku przestrodze, tak jak te znaki :] xx zabitych xx rannych. Moim zdaniem bylaby to skuteczna przestroga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakis fake , zauwazyliscie ze nie ma tam wogole sladow krwii, ani stluczonych szyb ?

Powinno byc tego duzo, a tu doopa  8O 

Cos wogole dziwnie wyglada ten wypadek, za czysto tam jest, widzialem nie jeden, sam mialem pare i zawsze wygladalo to troszke inaczej.

Reed, wielu hollywoodzkich speców od efektów specjalnych zaczynało od montażu takich fotek. Gdzieś na sieci czytałem ciekawy artukuł o tym.

Pamiętacie foto za które wyleciał Flowerman, czyli o ilę się nie mylę to z "wypadku motocyklowego" (rotten-dot-com)? To był dopiero fake, ubawiłem się po pachy patrząc na nie (sporo wcześniej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

A co to jest? Linka?

Powinno byc tego duzo, a tu doopa

Chyba to prawda..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niezly szok jak dla mnie to chyba tez raczej FAKE ale kto wie ! poprostu nigdy czegos podobnego nie widzialem!!! ale dziwne nigdzie nie ma zadnego nawet namniejszego kawalka szkla!!! jest tam jedno zdjecie na ktorym widac auto od srodka z kierownica, jezeli jechal tym autem ktos bo na pewno musial ktos tym kierowac to nie wierze ze pasy go uratowaly!!! nie bylo szans zeby przy takim uderzeniu a jak mi sie to wydaje uderzeniu bocznym nie walna glowa w szybe czy cos podobnego, koles siedzi w aucie i krawiw oczywiscie nieprzytomny jakies slady powinny byc no chyba ze wylecial z auta bo nie mial zapietych pasow i mial otwarte okno!!! ale to malo prawdopodobne! kiedys widzialem na takim filmie jak scigali kolesia i mial on dachowanie przy 140 czy tam iles i wypadl przez okno i zaczol jeszcze uciekac :D ale tutaj panowie mamy drzewo! no nie wiem mozna sie klocic ja poprostu nie widzialem nigdy czegos podobnego!!!! az Ciarki przechodza!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś w Autoświecie były zdjęcia - slideshow z autostrady niemieckiej. Gościu Mersedesem SL Cabrio jechał (z otwartym dachem!) 220km/h i źle wjechał w zakręt. Zrobił dwa fikołki, potem 600 metrów (!) "jechał" do góry nogami po autostradzie, a ja się zatrzymał to praktycznie bez zadrapania wyszedł z auta o własnych siłach. Skończyło się na mandacie 75DM... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś w Autoświecie były zdjęcia - slideshow z autostrady niemieckiej. Gościu Mersedesem SL Cabrio jechał (z otwartym dachem!) 220km/h i źle wjechał w zakręt. Zrobił dwa fikołki, potem 600 metrów (!) "jechał" do góry nogami po autostradzie, a ja się zatrzymał to praktycznie bez zadrapania wyszedł z auta o własnych siłach. Skończyło się na mandacie 75DM... 8O

no bo mercedesy to samochody, w odroznieniu od roznych dajew tico i maluchow :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi