Yossarian Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 8O sobie na to: http://www.rtk.net.pl/~sr/phpBB2/viewtopic.php?t=266 kierowca na 99% przezyl... niegdzie nie widac sladow krwi itp. wiec :) swoja droga to massssakra zwlaszcza widok tylu autka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 8O 8O Niezle sie w to drzewo wbil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Za szybko ten pan jechał, na forum.tunig.pl też była taka historia z jednym Ś.P. forumowiczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ja pie... Nie chciał bym być w tym autku, takie są skutki piractwa drogowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ładnie sie na tym drzewku owinął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ciekawe z jaką prędkością pomykał?? Ciekawe jak on z tego wyszedł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 czy ja zle widzialem czy juz mu ktos radyjko gwizdnol a moze niemial 8O :D chociaz w to watpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie sadze zeby koles przezyl ? Predkosc to zbojca i tyle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 o ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le..... biedaczysko..... to musiala byc naprawde predkosc, skoro tak sie zawinal ten samochodzik.... ciekawe co z kierowca :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 jak ktokolwiek mógł przeżyć coś takiego - no chyba że się teleportował :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Albo koles byl bogiem albo kosmita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Masakra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jak dla mnie to fake... Żeby tak rozerwać escorcika, musiałby pędzić ze 140, jak nie lepiej. Dyskusyjne, czy drzewo tej grubości by to zniosło; raczej częściowo zostałoby wyrwane z ziemi. Ponadto przód poleciałby chyba dalej, a już napewno na trawie byłyby ślady rycia, jakby się odbijał. Bo przecież nie zatrzymałby się w miejscu tam, gdzie leży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Dijkstra chyba malo wypadkow widziales w zyciu. Drzewko grubosci uda wchodzi do samochodu bez najniejszego problemu i czasem nie ma nawet zdartej kory! A to ma grubosc ze 2x wieksza! Poza tym drzewo rosnie przy samej drodze, wiec wystarczyl maly poslizg i samochod juz jest na drzewie. Takze samo autko moglo byc jak juz ktos wspominal "spawane" napredce, lub skladane w garazu i nie mialo swojej wytrzymalosci. Wiec jak dla mnie to nie fake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Heh, fake... i pewnie w Photoshopie ??? LOL Ja miałem kiedyś od znajomego kasetę z policji jak nagrywają zabieranie zwłok z różnych wypadków itd.... Najbardziej pamiętam Audi 100 bardzo podobnie rozwalone na drzewie... Tylko, że tam na ziemi leżeli ludzie... Jednemy z nich wyszedł na wierzch mózg (!)... Na środku tylnej kanapy siedział ktoś kto nawet nie wypadł. Nie mogli stwierdzić początkowo nawet płci... Albo autokar w Kokoszkach (pamiętacie? tak z 10 lat temu)... Wszystkim wariatom polecam obejrzenie takiego czegoś. Ja od tamtego czasu mimowolnie jeżdżę spokojniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 to juz nie masz co z kolegami kuraw ogladac? :> jaak :(. Ja widzialem w centrum u mnie jak kolesia tramwaj przemielil, lezal na torach i go tak poskrecalo ze byl na szerokosc opdkladow. To znaczy widzialem przez 1 sec. Bo jak podniesli tramwaj musialem sie odwrocic bo chbya bym sobie zygnal. Nuie dzialaja na mnei dobrze takie widoki. Teraz zaluje ze sie w ogole gapilem....kretyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 to juz nie masz co z kolegami kuraw ogladac? :> jaak :(. Ja widzialem w centrum u mnie jak kolesia tramwaj przemielil, lezal na torach i go tak poskrecalo ze byl na szerokosc opdkladow. To znaczy widzialem przez 1 sec. Bo jak podniesli tramwaj musialem sie odwrocic bo chbya bym sobie zygnal. Nuie dzialaja na mnei dobrze takie widoki. Teraz zaluje ze sie w ogole gapilem....kretyn.ja cie niezbyt rozumiem ... przeca na fotkach nie ma masakry cielesnej ... jest tylko rozwalony w 3dupy samochod... ot zdjecie wypadku jakie co dnia oglada sie w TV... W czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ja pier.dziele ...... ten samochod "owinal" sie wokol drzewa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ciekawe z jaką prędkością pomykał?? Ciekawe jak on z tego wyszedł??jechal pewnie powyzej 150 i nie mial szan z tego wyjsc - przecierz samochod zdrowo owinelo wokol drzewa jakby auto bylo z tektury :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 To jakis fake , zauwazyliscie ze nie ma tam wogole sladow krwii, ani stluczonych szyb ? Powinno byc tego duzo, a tu doopa 8O Cos wogole dziwnie wyglada ten wypadek, za czysto tam jest, widzialem nie jeden, sam mialem pare i zawsze wygladalo to troszke inaczej. IMHO fake, tylko w jakim celu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 "] to juz nie masz co z kolegami kuraw ogladac? :> jaak :(. Ja widzialem w centrum u mnie jak kolesia tramwaj przemielil, lezal na torach i go tak poskrecalo ze byl na szerokosc opdkladow. To znaczy widzialem przez 1 sec. Bo jak podniesli tramwaj musialem sie odwrocic bo chbya bym sobie zygnal. Nuie dzialaja na mnei dobrze takie widoki. Teraz zaluje ze sie w ogole gapilem....kretyn.ja cie niezbyt rozumiem ... przeca na fotkach nie ma masakry cielesnej ... jest tylko rozwalony w 3dupy samochod... ot zdjecie wypadku jakie co dnia oglada sie w TV... W czym problem ? On chyba miał na myśli mnie. Szymon, zrozum ja tego nie oglądałem dla rozrywki. To działało jako przestroga na KAŻDEGO, kto to obejrzał. Bardzo często odwracałem głowę oglądając tą kasetę, a potem nie mogłem spać. Ale POMOGŁO. Być może dzięki tej kasecie ŻYJĘ. A co do zdjęcia - zmieniam zdanie - TO NA 99% FAKE. Już nie chodzi o krew (można wylecieć przez okno), ale zauważyliście gdzieś choć ślad szyby?????? 8O 8O Tylko dlaczego tam jest policja??? .................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 "] to juz nie masz co z kolegami kuraw ogladac? :> jaak :(. Ja widzialem w centrum u mnie jak kolesia tramwaj przemielil, lezal na torach i go tak poskrecalo ze byl na szerokosc opdkladow. To znaczy widzialem przez 1 sec. Bo jak podniesli tramwaj musialem sie odwrocic bo chbya bym sobie zygnal. Nuie dzialaja na mnei dobrze takie widoki. Teraz zaluje ze sie w ogole gapilem....kretyn.ja cie niezbyt rozumiem ... przeca na fotkach nie ma masakry cielesnej ... jest tylko rozwalony w 3dupy samochod... ot zdjecie wypadku jakie co dnia oglada sie w TV... W czym problem ? przeczytaj post nademna mistrzu :> to skumasz 8) a co do fotek, to faktycznie. Moze to ku przestrodze, tak jak te znaki :] xx zabitych xx rannych. Moim zdaniem bylaby to skuteczna przestroga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Straszne. Jednak trzeba pamiętać, ze drzewo nie jest z gumy, i zniszczy w podobny sposób nawet najnowsze wypasy. Nie pomoże 5 gwiazdek i inne nagrody... :( :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 To jakis fake , zauwazyliscie ze nie ma tam wogole sladow krwii, ani stluczonych szyb ? Powinno byc tego duzo, a tu doopa 8O Cos wogole dziwnie wyglada ten wypadek, za czysto tam jest, widzialem nie jeden, sam mialem pare i zawsze wygladalo to troszke inaczej. IMHO fake, tylko w jakim celu ? Reed, wielu hollywoodzkich speców od efektów specjalnych zaczynało od montażu takich fotek. Gdzieś na sieci czytałem ciekawy artukuł o tym. Pamiętacie foto za które wyleciał Flowerman, czyli o ilę się nie mylę to z "wypadku motocyklowego" (rotten-dot-com)? To był dopiero fake, ubawiłem się po pachy patrząc na nie (sporo wcześniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 A co to jest? Linka? To jakis fake , zauwazyliscie ze nie ma tam wogole sladow krwii, ani stluczonych szyb ? Powinno byc tego duzo, a tu doopa Cos wogole dziwnie wyglada ten wypadek, za czysto tam jest, widzialem nie jeden, sam mialem pare i zawsze wygladalo to troszke inaczej. IMHO fake, tylko w jakim celu ? Chyba to prawda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 No niezly szok jak dla mnie to chyba tez raczej FAKE ale kto wie ! poprostu nigdy czegos podobnego nie widzialem!!! ale dziwne nigdzie nie ma zadnego nawet namniejszego kawalka szkla!!! jest tam jedno zdjecie na ktorym widac auto od srodka z kierownica, jezeli jechal tym autem ktos bo na pewno musial ktos tym kierowac to nie wierze ze pasy go uratowaly!!! nie bylo szans zeby przy takim uderzeniu a jak mi sie to wydaje uderzeniu bocznym nie walna glowa w szybe czy cos podobnego, koles siedzi w aucie i krawiw oczywiscie nieprzytomny jakies slady powinny byc no chyba ze wylecial z auta bo nie mial zapietych pasow i mial otwarte okno!!! ale to malo prawdopodobne! kiedys widzialem na takim filmie jak scigali kolesia i mial on dachowanie przy 140 czy tam iles i wypadl przez okno i zaczol jeszcze uciekac :D ale tutaj panowie mamy drzewo! no nie wiem mozna sie klocic ja poprostu nie widzialem nigdy czegos podobnego!!!! az Ciarki przechodza!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKeR Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 gosc musial pocinac z 200 zeby cos takiego wyczynic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Kiedyś w Autoświecie były zdjęcia - slideshow z autostrady niemieckiej. Gościu Mersedesem SL Cabrio jechał (z otwartym dachem!) 220km/h i źle wjechał w zakręt. Zrobił dwa fikołki, potem 600 metrów (!) "jechał" do góry nogami po autostradzie, a ja się zatrzymał to praktycznie bez zadrapania wyszedł z auta o własnych siłach. Skończyło się na mandacie 75DM... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Kiedyś w Autoświecie były zdjęcia - slideshow z autostrady niemieckiej. Gościu Mersedesem SL Cabrio jechał (z otwartym dachem!) 220km/h i źle wjechał w zakręt. Zrobił dwa fikołki, potem 600 metrów (!) "jechał" do góry nogami po autostradzie, a ja się zatrzymał to praktycznie bez zadrapania wyszedł z auta o własnych siłach. Skończyło się na mandacie 75DM... 8Ono bo mercedesy to samochody, w odroznieniu od roznych dajew tico i maluchow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ale fotomoto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...