sesef Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Na google jest pełno info o tym, tylko problem z dość dokładnym info. Część artykułów podaje rezystory 75 Ohm inne 68 Ohm do tego nie wszyscy podają dokładnie jakie to mają być rezystory czy mogą być zwykłe metaliczne czy muszą być bezindukcyjne węglowe. Czy ktoś robił we własnym zakresie teki dodatki? Jakie do tego rezystory trzeba dać (opór, moc, napięcie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tu pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesef Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 W dniu 28.06.2010 o 19:44, BuMeL napisał(a): Tu pisze. Owszem, ale np tutaj podają rezystory 68 ohm przez co osobiście już sam zgłupiałem. Dlatego interesuje mnie informacja od osoby która takie coś składała/użytkuje, sam mam do zrobienia kolo 20 sztuk i nie chciałbym tego 2x robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zrób jeden, przetestuj i podziel się spostrzeżeniami, nie będziesz musiał szukać w sieci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brisbane Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Oba typy rezystorow beda działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 zrobiłem coś takiego dla swojego 8800gt, zwykłe rezystory i działa, korzystałem linku który zapodał BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...