maluszek Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 http://members.shaw.ca/northvanmike/page1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Zajebi.ste :D :o Eeeh, samemu takie cudenko zrobic :roll: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>***owo zrobione nie podoba mnie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jakosc wykonania troche kuleje ale za pomysl i wlozona prace naleza sie brawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 mi sie pomysl podoba i wykonanie jak sie przygladam tez nie na odwal ale precyzyjnie i z głową jestem jak najbardziej na tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Wykonanie jest bardzo dobre, ale czemu akurat ten kolor ? Według mnie psuje on troche ogólny wizerunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font>***owo zrobione nie podoba mnie sie :) zrob lepsze .. dla mnie mod pierwsza klasa - spore ryzyko ze sprzetem - ogolnie jestem pod ogroooomnym wrazeniem pomyslowosci i sprytu , jak i wykonania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Wykonanie jest bardzo dobre, ale czemu akurat ten kolor ? Według mnie psuje on troche ogólny wizerunek.nio wlasnie kolor wrzucilem niechcacy do wykonania ... kolor psuje wyglad calosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Fajna sprawa, ale mi sie nie podoba. Dużo mu do iMac'a brakuje pod względem wykonania a pozatym ja lubie moją lodówke ;) 76cm wysokości BIG Tower na kółkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Dla mnie extra. Jedynie mogę się przyczepić do koloru :roll: i nie podoba mi się podłączenie peryferii do płyty, trzeba klapkę podnosić żeby to uczynić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 naprawde ob <span style="color:red;">[ciach!]</span> owy kolor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ale oczywiscie wykonanie rewelacja. (zapomnialem dopisac) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Absolutnie takie mody mi nie leza. IMHO bezsensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Absolutnie takie mody mi nie leza. IMHO bezsensu. Czemu :?: Mod niezwykle niestandardowy, zyskujesz na miejscu ( brak pudła ) całkiem kosmicznie to wygląda :lol: Jednak nie każdemu może się podobac... szanuje Twoje zdanie i sam doszedłęm do wniosku że bym czegoś takiego nie chciał, ale i tak podtrzymuje swoje zdanie że mod jest super 8) ale zamieszałem :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Odpowiem ponownie. Jakbym juz kupil panel LCD to nie mialbym serca go rozmontowac, a po drugie nie robilbym tego z czysto ekonomicznych wzgledow. Akurat tak sie sklada, ze preferuje klasyczny modding, a nie sztuke dla sztuki. Ta buda jest totalnie nie funkcjonalna i niezyt przymyslana. Mi sie nie podoba i nie oczekiwalem czyjegos szacunku za to. Jezdzijcie sobie po mnie jak po lysej kobyle ;) :lol: Buda jak dla mnie nonsens. Ostatnie zdanie - nie lubie miec wszystkiego w jednym pudle, musze miec posegregowane tematycznie. ta iMacopodobna konstrukcja nie przemawia do mnie niczym, no moze poza lcdkiem, ale tym jeszcze przed rozbiorka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Odpowiem ponownie. Jakbym juz kupil panel LCD to nie mialbym serca go rozmontowac, a po drugie nie robilbym tego z czysto ekonomicznych wzgledow. Akurat tak sie sklada, ze preferuje klasyczny modding, a nie sztuke dla sztuki. Ta buda jest totalnie nie funkcjonalna i niezyt przymyslana. Mi sie nie podoba i nie oczekiwalem czyjegos szacunku za to. Jezdzijcie sobie po mnie jak po lysej kobyle ;) :lol: Buda jak dla mnie nonsens. Ostatnie zdanie - nie lubie miec wszystkiego w jednym pudle, musze miec posegregowane tematycznie. ta iMacopodobna konstrukcja nie przemawia do mnie niczym, no moze poza lcdkiem, ale tym jeszcze przed rozbiorka :) hehhe :lol: ja wcale nie jeźdze po Tobie :wink: pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Odpowiem ponownie. Jakbym juz kupil panel LCD to nie mialbym serca go rozmontowac, a po drugie nie robilbym tego z czysto ekonomicznych wzgledow. Akurat tak sie sklada, ze preferuje klasyczny modding, a nie sztuke dla sztuki. Ta buda jest totalnie nie funkcjonalna i niezyt przymyslana. Mi sie nie podoba i nie oczekiwalem czyjegos szacunku za to. Jezdzijcie sobie po mnie jak po lysej kobyle ;) :lol: Buda jak dla mnie nonsens. Ostatnie zdanie - nie lubie miec wszystkiego w jednym pudle, musze miec posegregowane tematycznie. ta iMacopodobna konstrukcja nie przemawia do mnie niczym, no moze poza lcdkiem, ale tym jeszcze przed rozbiorka :) hehhe :lol: ja wcale nie jeźdze po Tobie :wink: pozdro :D ;) Masz okazje, bo nie bede oddawal :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Odpowiem ponownie. Jakbym juz kupil panel LCD to nie mialbym serca go rozmontowac, a po drugie nie robilbym tego z czysto ekonomicznych wzgledow. Akurat tak sie sklada, ze preferuje klasyczny modding, a nie sztuke dla sztuki. Ta buda jest totalnie nie funkcjonalna i niezyt przymyslana. Mi sie nie podoba i nie oczekiwalem czyjegos szacunku za to. Jezdzijcie sobie po mnie jak po lysej kobyle ;) :lol: Buda jak dla mnie nonsens. Ostatnie zdanie - nie lubie miec wszystkiego w jednym pudle, musze miec posegregowane tematycznie. ta iMacopodobna konstrukcja nie przemawia do mnie niczym, no moze poza lcdkiem, ale tym jeszcze przed rozbiorka :) hehhe :lol: ja wcale nie jeźdze po Tobie :wink: pozdro :D ;) Masz okazje, bo nie bede oddawal :) :twisted: hyhy.. ja nie z tych co jeźdzą po innych :wink: wracając do moda zainwestował bym w świecące coolerki zamiast tych czarnych brzydali :D ale to już zalezy od funduszy :wink: koleś oszczędził 150 ojro na Chifa czy Antka, niezły interes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 kolor do bani i za duzo przyciskow i pokretelek... szczegolnie tagczne led fany :) poza tym konkretne podejscie i konkretny wynik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Faktycznie, kolor do bani... Ale mod jest hmm....niecodzienny ;) Za pomysl duzy + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Rozkrecic LCD?!? Nalezy sie medal za odwage :). Projekt unikatowy w swoim rodzaju. Co do koloru to bym dal czarny (idealnie by spasil z srebrna przykrywka), ale kazdy ma swoj gust. BTW co to za antenka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Oważny kolo... Mnie się nie podoba :( Kiepskawa tam musi być z chłodzeniem :( I jak to podświetlić?? Ja jednak wole skrzynkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a mi sie kolor podoba i wykonanie tez, podziwiam za odwagę i przemyslenie wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...