sebkan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 tak jak w temacie, co myślicie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ...że to już było... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 EPOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 zalezy do czego poytrzebujesz epox84da+ rozni sie tym od abita ze ma sound storma, jezli tak bardzo zalezy ci na troszeczke lepszym dzwieku to wez epoxa , reszta to juz same plusy na kozysc abita , ma lana dzwiek bardzo dobry 4.1 , i do tego najlepsze mozliwosci overclockerskie (no moze ten nowy epox na nforcie 400 ultra ma porownywalne) a z tego co pamietam to dodatkowo abit jest tanszy , jezeli masz np liva 5.1 czy audigy to tylko abita poleca a jezeli maniak dzwieku jestes to epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 wiesz ten dzwiek SS jest bardzo dobry nie wiem czemu takie aluzje do niego Jordi23?? ,oczywiscie ze bym wziol Epoxa... ,co do mozliwosci O/C to jezeli znajdziesz na C1 to nie widze roznicy... no moze 5cio bitowy mnoznik na korzysc NF7 ale przeciez doba Nforce2 to wysokie FSB. Zauwaz ze niektorzy tez uzywaja kamery cyforwej... i GorącyKabel jest niezbedne. Abit jest dobry na Value gdy mamy Audigi2 czytam Live 5.1 a nie chcemy sie pozybawac ani nie bedziemy uzywac FireWire to wtedy Abit... ale imo warto dolozyc do NF7S bo ten dzwiek wymiata a no i jeszcze SATA interface jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 wiesz ten dzwiek SS jest bardzo dobry nie wiem czemu takie aluzje do niego Jordi23?? ,oczywiscie ze bym wziol Epoxa... ,co do mozliwosci O/C to jezeli znajdziesz na C1 to nie widze roznicy... no moze 5cio bitowy mnoznik na korzysc NF7 ale przeciez doba Nforce2 to wysokie FSB. Zauwaz ze niektorzy tez uzywaja kamery cyforwej... i GorącyKabel jest niezbedne. Abit jest dobry na Value gdy mamy Audigi2 czytam Live 5.1 a nie chcemy sie pozybawac ani nie bedziemy uzywac FireWire to wtedy Abit... ale imo warto dolozyc do NF7S bo ten dzwiek wymiata a no i jeszcze SATA interface jest...hmmm jakie aluzje???? abit nf7 bez S (bo o takim mowi tworca posta) nie ma dzwieku SS tylko 5 kanalowy ac97 , wiec pisze ze na kozysc epoxa8rda+ przemawia dzwiek , co do firewire to moze sie przydac ale nie musi ja np nie znam kogos (a prkatycznie :) kazdy moj znajomy ma kompa) kto by tego potrzebowal , moze kiedys - ale tak mowiac kiedys to juz mozna miec inna plyte , lan jest na abicie, to sie przydaje tak samo jak na 8rda+ , co do mozliwosci podkrecalnosci epox8rda+ nie rowna sie z abitem , np. abit ma w biosie mozliwosc zmiany napiecia chipsetu a na epoxie trzeba robic vmooda co rowna sie utracie gwarancji , dlatego pisze ze jezeli koles posiada np liva 5.1 albo ktoregos audigy to mu sound stor nie potrzebny , nie osmieszajmy sie ze jest az taki rewelacyjny ze od razu slychac roznice w porowniau do liva/audigy jak niektory mowia bo mnie to smieszy , jest najlepszym dzwikeim zintegrowanym na rynku to na pewno.... , wszystko kwestia gustu , osobisie przesiadlem sie z epoxa 8rda na abita nf7 , a zawsze bylem "maniakiem" epoxow :) ale abit pozwolil mi na wiecej i byl tanszy wiec ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 W moim przypadku bardzo chodzi mi właśnie o SS, a cena jest praktycznie taka sama, a Epox może okazać się tańszy (jak się potarguje :) Ale nie wiem jak rozpoznać mostek C1 :roll: Fire kabelek może się przydać, nie mam kamery ale kumple mają i czasami coś nagrywam. A znowy za Abitem przemawia do mnie O/C 8) bo chcę do tego kupić AXP 1,7 najlepiej DLT3C i Twinmosy 400 albo 466 (zobacze ile kasy starczy) Tak wię się sprawa ma. Dzieki za odp :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 w tym przypadku to epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 EPOX bez dwóch zdań jest lepszy (sound storm), ale jak ci jest nipotrzebny to bierz abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ja bym na twoim miejscu wzioł epoxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 epox epox epox epox epox epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Hmmm tesh mam problema z wyborem :/ Mialem juz kase i polazlem do sklepu po EPOX 8RDA3+ ale sie rozmyslilem - bo troszke drogi a wsumie firewire i serialata mi wogole niepotrzebne. I teraz nie wiem biedny co mam zrobic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Wybor nalezy do ciebie. A pomoze ci w nim opcja : Szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...