Galnospoke Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak w temacie. Probowalem aluminiowa ale to nieporozumienie: zimna, az reka dretwiala i stosunkowo glosna. Wazna jest dla mnie rowniez trwalosc (reka mi sie poci i wiekszosc podkladek po kilku miesiacach jest "krzywa"). Nigdy nie mialem plastiku, nie mam wiec porownania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Obie podkladki sa dobre i polecane ale skoro sam nie masz zadnych preferencji to proponuje qpada 1,5 mm. Bardzo dobra podkladka i chyba wytrzymala ;) po 6 latach wymienilem stara wersje na ct i szczerze mowiac poza tym, ze nowa jest gladsza nie ma roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 razer goliathus nie są już tak polecane? Myślałem niedługo zastąpić czymś mojego QCK i do tej pory myślałem tylko o razerze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Status Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam, pracuję od ponad 2 lat na qck. Używana min. 12h dziennie. Absolutnie brak zużycia, bardzo wygodna. Raz na 2-3 miesiące wkładam pod kran i płynem do naczyń usuwam plamy. Świetnie znosi wilgoć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 U mnie leżała z miesiąc Razer Kabuto ale była za mała, teraz Roccat Adrenaline. Zależało mi na tym, by podkładka była jak najcieńsza bo trzymam rękę stosunkowo wysoko, Roccat jest wielki, cienki, przecierany wilgotną szmatką i nie widać po nim żadnego śladu a myszka ślizga się po nim sama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...