Tajfun1281 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam, mam internet z sieci Virgin i mam taki problem, że mam internet tylko wtedy, gdy kabel z Routera jest podłączony do komputera! A mi zależy na tym, żeby było połączenie tylko gniazdko>modem>router jestem zielony w routerach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) Szczerze powiedziawszy nie kuman <_< Masz internet gdy kabel połączony jest z routerem. No chyba po to tam ten router jest, żebyś miał internet? O co chodzi Tobie z tym połączeniem: gniazdko>modem>router :?: Jak masz teraz to połączone? :lol: Albo to ja nie rozumiem, albo ty nie potrafisz napisać o co Ci chodzi. :-| PS. Radzę poczytać instrukcję obsługi routera...http://www.netgear.jp/support/manual/wgm124/fullmanual.pdf Edytowane 1 Lipca 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...