fumfel20 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam, dzisiaj zauważyłem ciekawą rzecz. Co 5 sekund zapal sie i gaśnie dioda power na obudowie. Nigdy wczesniej tego nie było. Miganie zaczyna sie w momencie ładowania systemu. Jedyną informacje jaką znalazłem na necie to, ze płyty główne Gigabyte wyposarzone w układ oszczędzanie energii tak mają. Ale dlaczego przez 12 miesiecy tego nie było i nagle mam? Wczesniej jakos sie jej nie chciało oszczędzać a teraz nagle tak? Czy ktos miał cos takiego? DOdam ze wczoraj wieczorem zainstalowałęm program ze strony gigabyte, który mógł miec wpływ na taki stan rzeczy ale juz go odinstalowałem (rok temu tez był instalowany ale nic takiego nie występowało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 jaki program?ten od zarządzania energią?może wcale się nie odinstalował...płytę mam podobną ep35 ds3 ale u mnie nigdy dioda nie mrygała(chyba tylko w trybie uśpienia ale nie korzystam bo mi muzyczna nie wstaje) - może poprostu ci nie łączy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...