bury Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Witam! Mam do was bardzo nietypowa prosbe, chcialem zrobic swojej kumpeli mila niespodzianke, a poniewaz bierze ona udzial w wyborach miss Wielkopolski to nadarzyla sie okazja zeby zaglosowac na nia, wiec jesli komus nie przeszkadza to ze kliknie dwa razy wiecej to podaje linka: http://www.poznan.naszemiasto.pl/galeria/p..._1625.html?pp=3 http://www.poznan.naszemiasto.pl/galeria/p..._1625.html?pp=3 Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ciekawy sposob na zdobywanie glosow. Ciekawe czy to jedyne forum na ktorym szukasz glosow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 hmm jest na 1 miejscu :) wiedze ze sie dobrze starasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a ja tam zaglosowalem na nia :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jesli mógł bym prosić to zagłosujcie na Anetę Kępną :) Strona co prawda bez fotek(są w gazecie ale to szczegół :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bury Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a na jakiej stronie jest to glosowanie to zaglosuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 hm sory, pospieszyłem się :D www.szczytno.org :) Chodzi o mis warmi i mazur :) Po wejsciu na stronę powinno wyskoczyc okienko do głosowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja glosuje na miss warmii i mazur to moje rejony wiec nie bede glosowal na miss Wielkopolski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Wyglada jak moja klientka od polskiego tyle ze brzydsza. Ale dam jej glos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 przykro mi wodzu, ale to nie fair wobec innych dziewczyn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a kto wie czy inne tez nie cykaja sobie przez znajomych glosow :)) Takie to juz uroki konkursow z glosowaniem on-line :) Styka proxy + troche znajomych i nie nadazaja liczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 BTW ... jakies wszystkie malo szczgolne sa :)... najmniej szczegolne sa ich pozy na zdjeciach... a cialo gdzie ? dlaczego skrot z boku twarzy ? :))) facjata powinna bvyc mw minimum 2 zdjeciach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Spokojnie. Niezła foczka, jak ma w głowie, to spoxik :) Na blachare mi nie wygląda... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ale usta tej laski mi sie podobaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D....paskudztwo...jedenastu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ludzie 10 po co liczycie drugi post czyngis chana ?? :D :D :D .... poza tym ja napisałem że nie umiem liczyć... :D a poniżej napisałem że jest nas 4 nie pieciu czyli tera jest nas dziesięciu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D....paskudztwo...jedenastu... dziesieciu jedenastu nie wazne - nie lubie takich wypudrowanych solarow zreszta wiekszosc lasek bioracych udzial w wyborch miss ma pusto w glowie :) - te najpiekniejsze cielesnie a szczegolnie umyslowo sie na cos takiego nie zdobywaja/nie godza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ni i widze bury ze twoje starania ida na marne o gustach sie nie dyskutuje ale ta twoja kolezanka wedlug mnie ustepuje tylko tej najsmieszniejsze jest to ze 2 i 3 miejsce zajmuja takie lole chyba maja duzo znajomych :) bardzo duzo bo tego czegos to napewno im brakuje zreszta oceninice panna Vivianna oraz panna Joanna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 masakra... jak bym mieszkal w wielkopolsce to pewnie bylbym alkoholikiem ;) na dolnym slasku dziewczyny sa jakies ladniejsze chyba :lol: z tych co tam sa 2 nie raza w oczy, no moze 3 trudno powiedziec bo zdjecia sa kiepskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ciekawe czy jak którakolwiek z nich zaprosiłaby Was do łóżka to byście się opierali??? NIE WIERZĘ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...