The Ripper Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 oj byłbyś!!ja już jestem!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ciekawe czy jak którakolwiek z nich zaprosiłaby Was do łóżka to byście się opierali??? NIE WIERZĘ... takim co zapraszaja to sie z gory dziskuje :!: trzeba miec szaczunek do siebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 "moje" zapraszają = dają wyraźnie do zrozumienia; nie opierają się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: Ja sie przylacze - mi sie ta laska nie podoba. glosowalem na 11 (zastanawiam sie, czy czasem nie oddać na nią 1000 głosów hurtem.... wiem - to by było nie fair, ale kto by sie zasadami fair play przejmował ? ;) mi sie 11 podoba i moze zaglosuje na nia z 1000 razy hehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ciekawe czy jak którakolwiek z nich zaprosiłaby Was do łóżka to byście się opierali??? NIE WIERZĘ... wiesz - żeby sie wyrzyć seksualnie na jakiejś lasce, to nie potrzeba by była super piękna. Wystarczy zeby nie byla brzydka ;) ale juz ozenic - to bym sie z nia nie ozenil poza tym - co wy tam na wielkopolsce macie takie prawie same brzydule..... toc to przeca mozna sie od wódy z rozpaczy uzaleznic ;) na dolnym slasku sa ladne diolchy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ni i widze bury ze twoje starania ida na marne o gustach sie nie dyskutuje ale ta twoja kolezanka wedlug mnie ustepuje tylko tej najsmieszniejsze jest to ze 2 i 3 miejsce zajmuja takie lole chyba maja duzo znajomych :) bardzo duzo bo tego czegos to napewno im brakuje zreszta oceninice panna Vivianna oraz panna Joanna co to za otręby???? :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hhaahahaha otreby?! :D hahahhaha niezłe :D Mnie się srednio podobają :? Prawde mowiac wieceł ładniejszych widze ide przez miasto :? Cóż, ppech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hhaahahaha otreby?! :D hahahhaha niezłe :D Mnie się srednio podobają :? Prawde mowiac wieceł ładniejszych widze ide przez miasto :? Cóż, ppech ;) Wiesz .... w wielkopolsce to są najładniejsze dziewczyny (ładniejszych nie ma) - nic tylko się pochlastać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 we wrocku jest sporo towaru - hehe ale ja sie w sumie nie ogladam az tak bardzo bo i nie mam po co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Te perwsze 3 miejsca to jakieś koszmary, kaszaloty i wogóle !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 we wrocku jest sporo towaru - hehe ale ja sie w sumie nie ogladam az tak bardzo bo i nie mam po co :) ja tez mam fajnych kilkadziesiat lasek we wrocku - co tam mówić kilkadziesiąt .... w sumie to tak ze 20 Giga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D....paskudztwo...jedenastu...12 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D....paskudztwo...jedenastu...12 :roll:12 8) . Widze że robimy nowy rekord quotów :lol: Same blazy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Hehe, przyłączę się do wcześniejszych "przechwałek" - przyznaję rację - w Poznaniu (czyli Wielkopolsce) są chyba najlepsze (w sensie najładniejsze) dziewczyny Co roku jeżdżę na targi samochodowe do Poznania i z roku na rok widzę więcej i coraz ładniejsze dziewczyny. A w tym roku to już była przeginka.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D....paskudztwo...jedenastu...12 :roll:13. Widze że robimy nowy rekord quotów :lol: Same blazy :P ludzie 12 nas jest... powiedziałem już że tylko żartowałem z 5 i pod spodem pisało że jest nas 4 .... ludzie czy wy myślicie (bez obrazy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ciekawe czy jak którakolwiek z nich zaprosiłaby Was do łóżka to byście się opierali??? NIE WIERZĘ... gdyby ta pierwsza to napewno bym sie opieral:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Witam! Mam do was bardzo nietypowa prosbe, chcialem zrobic swojej kumpeli mila niespodzianke, a poniewaz bierze ona udzial w wyborach miss Wielkopolski to nadarzyla sie okazja zeby zaglosowac na nia, wiec jesli komus nie przeszkadza to ze kliknie dwa razy wiecej to podaje linka: http://www.poznan.naszemiasto.pl/galeria/p..._1625.html?pp=3 http://www.poznan.naszemiasto.pl/galeria/p..._1625.html?pp=3 Z gory dziekuje i pozdrawiam Ona jest bardzo ladna. Swietne usta ma ale wole ta.... Taki po prostu gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Wszystkie jakieś takie "pindowate" :D Nienawidzę Barbie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ciekawe czy jak którakolwiek z nich zaprosiłaby Was do łóżka to byście się opierali??? NIE WIERZĘ...W sumie prawde gadasz :D Ale ja bym sie nie dal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Witam! Mam do was bardzo nietypowa prosbe, chcialem zrobic swojej kumpeli mila niespodzianke, a poniewaz bierze ona udzial w wyborach miss Wielkopolski to nadarzyla sie okazja zeby zaglosowac na nia, wiec jesli komus nie przeszkadza to ze kliknie dwa razy wiecej to podaje linka: http://www.poznan.naszemiasto.pl/galeria/p..._1625.html?pp=3 http://www.poznan.naszemiasto.pl/galeria/p..._1625.html?pp=3 Z gory dziekuje i pozdrawiam Ona jest bardzo ladna. Swietne usta ma ale wole ta.... Taki po prostu gust. Ta pierwsza ma naprawdę piękne usta. A co do tej drugiej. Wydaje mi się Kaeres że podoba Ci się dlatego że pokazała "trochę" więcej niż bogini z ładnymi ustami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 e tam plastiki i koniec - normalne dziewczyny sa najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 e tam plastiki i koniec - normalne dziewczyny sa najlepszetrue true :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 e tam plastiki i koniec - normalne dziewczyny sa najlepszetrue true :)true, true :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 e tam plastiki i koniec - normalne dziewczyny sa najlepszetrue true :)true, true :). true, true :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 e tam plastiki i koniec - normalne dziewczyny sa najlepszetrue true :)true, true :). true, true :twisted: aye man, true :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ciekawe jak wyglada Ich dialog... "- Magda chciec pic!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a moze chciec i tak nie dostanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ciekawe jak wyglada Ich dialog... "- Magda chciec pic!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 nie bede komentowal jej urody - no coz nie moj gust akurat to jest nas dwoch ;) Jeszcze ja, to trzech :P i ja to 5 (nie umiem liczyć) jj jest nas 4 kto sie jeszcze do nas przylaczy? :D :lol: :) :?: no to 6 chyba:] Już siedmiu :) osmiu :D nie przepadam za blondynkami :evil: mylisz sie, juz nas dziewieciu :DTo Ty się mylisz bo Dziesięciu :D....paskudztwo...jedenastu...12 :roll:13. Widze że robimy nowy rekord quotów :lol: Same blazy :P ludzie 12 nas jest... powiedziałem już że tylko żartowałem z 5 i pod spodem pisało że jest nas 4 .... ludzie czy wy myślicie (bez obrazy) 13. a ja to co sie nie licze ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 e tam plastiki i koniec - normalne dziewczyny sa najlepszetrue true :)true, true :). true, true :twisted: aye man, true :D yeap....true, true...... if i were you i wouldn't fuck them.....they are too.........bitchy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...