walonekk Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam chciałem pochwalić się moim WC :) Narazie jedna fotka, jak znajdę wieczorem czas to napiszę więcej. Opiszę przygodę z wc od początku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 to się pochwaliłeś, mogłeś zrobić foty, opisać na forum a nie tylko jedna fota :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walonekk Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Na początku było małe skromne WC, które nie miało być rozbudowywane :) Jednak water cooling stał się szybko nałogiem. Pierwszy zestaw składał się z: rez xspc 5.25 wraz z pompką blok reality net slim frost 2 (chyba tak się nazywał) chłodnica thermaltake 120mm jakieś badziewne złaczki 8/10 waż innovatek chyba ? i miało się nadtym zakończyć :) jednak dokupiłem blok na kartę thermaltake aquarius 2 póżniej wymieniłem chłodnicę na syscooling 3x120 następnie bloczek swiftech mc30 na nb :) międzyczasie zmieniłem badziewną płytę msi 7504 na asus p5k deluxe wifi (można na niej kręcić procka, a na tamtej nie było opcji) dokupiłem na allegro chłodzenie mosfetów od jakiegoś ziomka. Ręcznie robione. a na końcu blok cpu swiftech apogee gt i troche złaczek fesera (wg mnie najładniesze) węże 8/10 metr za 1 zł :) no to tyle postaram się jutro wrzucić jakieś foty z przebiegu operacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...