pedroz Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 i mam pytanie. W komplecie z obudową (prostation) są jakieś plastikowe kwadraciki i podkładki pod śrubki. Z tego co widzę kwadracików (a własciwie sześcianów) nie potrzebuję, ale zastanawiam się nad podkładkami. Mam ich użyć? Aha, system na P IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 i mam pytanie. W komplecie z obudową (prostation) są jakieś plastikowe kwadraciki i podkładki pod śrubki. Z tego co widzę kwadracików (a własciwie sześcianów) nie potrzebuję, ale zastanawiam się nad podkładkami. Mam ich użyć? Aha, system na P IV. Podkladki uzyj do srob ktore przykrecasz do tych wytloczen w blasze. Te kwadraciki plastikowe, mozesz uzyc zeby w wiekszej ilosci miejsc przykrecic plyte, jest wtedy podparta w wielu miejscach, co przy wkladaniu kart rozszezen bardzo sie przydaje, zeby nie zlamac jej, na przyklad :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 podkładka między śrubę a płytę rozumiem? czy między płytę a dziury w obudowie? (głupio się pytam ale nie chce nic schrzanić) aha, lepiej zamontować płytę i potem instalować cpu czy najpierw cpu/wentyl a potem płytę wkręcać do obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 podkładka między śrubę a płytę rozumiem? czy między płytę a dziury w obudowie? (głupio się pytam ale nie chce nic schrzanić) Powiem Ci tak : 1- poloz plyte na scianke obudowy 2- poloz podkladke na plyte 3- wloz srube poprzez podkladke i plyte do nagwintowanej dziurki Tak nic nie zchrzanisz :) No i polecam jednak uzyc tez te kwadraciki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 podkładka między śrubę a płytę rozumiem? czy między płytę a dziury w obudowie? (głupio się pytam ale nie chce nic schrzanić) aha, lepiej zamontować płytę i potem instalować cpu czy najpierw cpu/wentyl a potem płytę wkręcać do obudowy? Jak ci się uda wsadzić podkładkę między płytę a dziure w obudowie, to gratuluję - oczywiście ma być między śrubę a płytę. Procesor po przykręceniu płyty, bo tak by ci tylko przeszkadzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 hym oszczedze wam czytania mojego komentaza do tego postu ! niechce dostac bana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A ja wkładałem zawsze płyte z prockiem i ramem do skręconej obudowy i proc mi raczej pomagał bo za niego trzymałem całą resztę 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :P zobatrzysz jaki bedziesz zadowolony jak zlozysz :P. Ja tam juz nie jednogo zrobilem dzisz przyszly mi do domku Celek 400 na Procompie (wie ktos jak to krecic??? chipset BXcell to jakis ALi sa zworki yba nimi sprobuje) i Duron 1000 uwaga na ........... ECS K7S5A ten drugi w ogle sie nie podnosi a w pierszym sie gosciowi grafika zwalila co za pech Riva TNT Diamonda 770tka pozadna maszynka!.:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Tak apropos: Ile kompów poskładaliście ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Tak apropos: Ile kompów poskładaliście ?W**** I JESZCZE TROCHE! przed chiwla zrobilem zdjecie tych co dzis do mnei przyszly. TO DZISJIEJSZA PARTIA : C***** jakosc nie bo ******* oswietlenie przez duze osiwtlenie traci wpizdu na jakosci bo to notebookowy WEBCAM. (sam się prosisz o BANa :evil: jeszcze raz i wylatujesz red. Tweak.pl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 qrna co to jest ? nic nie widac, to jakas paczka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 qrna co to jest ? nic nie widac, to jakas paczka ?? Nie widzisz ? To kanapa na której leżą dwie płyty główne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 qrna co to jest ? nic nie widac, to jakas paczka ?? :P to sa dwie obudowy rozjasnij monitor to zobatrzysz i dokladnie sie przypatrz :PPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Hehe to się nawet za bardzo nie pomyliłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :P zobatrzysz jaki bedziesz zadowolony jak zlozysz :P. Ja tam juz nie jednogo zrobilem dzisz przyszly mi do domku Celek 400 na Procompie (wie ktos jak to krecic??? chipset BXcell to jakis ALi sa zworki yba nimi sprobuje) i Duron 1000 uwaga na ........... ECS K7S5A ten drugi w ogle sie nie podnosi a w pierszym sie gosciowi grafika zwalila co za pech Riva TNT Diamonda 770tka pozadna maszynka!.:P Jak Diamond V770 to Riva TNT2 :-) W drugim kompie u mnie działa jeszcze z chłodzeniem od Celerona :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...