bziumak Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam Wszystkich, Posiadam myszkę LX8 z której jestem bardzo zadowolony. Do pełni szczęścia brakuje mi tyle odbiornika typu nano do tej myszki. Z moich wstępnych ustaleń wynika, że od innych logitechów raczej nie pasuje, żaden nano odbiornik (chociaż bardzie tą opinię wyrażam, bo nie znalazłem odpowiedzi, że z takim działa, niż z tego, że znalazłem że nie działa). Jeśli wiecie więcej, może ktoś robił jakieś testy będę wdzięczny za info. Może nie tyle od logitecha, a od jakieś a4-techa albo od myszki jeszcze jakiejś innej firmy. Będę wdzięczny za info. Pytanie nr 2. czy LX8 i LX7 mają takie same odbiorniki ? lub jeszcze inaczej, czy LX7 zadziała na odbiorniku od LX8 ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam, Nie zadziała Ci LX8 z żadnym innym odbiornikiem, od LX7 też oczywiście nie i w drugą stronę to samo. Pozostaje Ci kupić w przyszłości podobną myszkę z nano odbiornikiem, ale nie przypominam sobie, żeby jakaś kształtem przypominała LX8, no może B605, ale jest na pewno trochę krótsza. Logitech B605 Wireless Mouse - Myszki i trackballe Logitech - Alesklep pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...