Zdzit Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam. Mam standardową obudowę HP. Jest w niej mało miejsca i panuje ciasnota. Do tego zakupiłem kartę muzyczną i nie było już gdzie jej wsadzić więc wstawiłem obok graficznej (baardzo blisko). Temperatura karty graficznej skoczyła 2 razy ale nic się nie działo jak grałem w Counter Strike Source czy Pesa 2010. Jednak jak gram w np. Mount and Blade to temperatura skacze mocno powyżej 100 stopni a potem się komp wyłącza. Dlatego potrzebuję nowej obudowy która zapewni dobrą wentylację i miejsce. Musi być spora. Nie musi mieć zasilacza. Najlepiej tak do 250 zł. Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 SilentiumPC Gladius 600... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Gladius to bardzo dobry wybór. Tylko przed zakupem sprawdź czy ten HP ma standardowe mocowania na płytę główną, bo z praktyki wiem, ze w "firmowych" komputerach różnie z tym bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Porównując ceny np w Proline to dokładając 30zł mamy uznanego Antec'a 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...