Skocz do zawartości
pl00b00

stare cenniki (WAZNE DLA MNIE!!!)

Rekomendowane odpowiedzi

poczebuje zdobyc jakies stare cenniki z grudnia 2002 lub stycznia 2003. dokladnie chodzi mi o pamiecie ram kingston 256 333 Hz.

poczebuje tego, gdyz pewna firma w ktorej moj kumpel kupil kompa (laik) wsadzila mu ram 266 Hz zamisat 333. i poczebuje dowodu na to, ze ma racje. (cena z jego karty gwarancyjnej musi byc zblizona do ceny z cennika) kompa kupil w styczniu, ale o pamieciach ja mu dopiero powiedzialem jak rozebralem mu kompa i zobaczylem na serie pamieci.

z gory thx a info.

p.s.

moga tez byc ceny pamieci z tego okresu z waszej glowy albo jakies skany cennikow, bo ja sie dopiero jutro znim wybiore do czytelni na poszukiwanie tegoz.

z gory thx za pomoc. jak macie skany slijcie na pl00b00@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ich od [ciach!] i dużo więcej ale są głównie z przełomu listopada i grudnia 2002. 

Kingstony 256mb 333 cena od dnia 12.11.2002: 390zł

za 256mb 266 kingstona 350zł

ahu kumpel jest pewny na 100%, ze zamawial te kingstony 333 i zaplacil za nie 360. te 30 zeta to jest dopuszczalna roznica?? bo wiem, ze np za grafike dal okolo 25 zeta taniej niz w innych sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi