Gość Oszukista Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam, Niedawno ściagnąłem grę Pacific Fighters, zainstalowała się bez problemu, jednak kiedy chce ja odpalić wyświetla mi sie taki komunikat: Po kliknięciu OK pojawia mi się drugi, taki sam. Widziałem już na innym forum, że ktoś ma ten sam problem: Pacific Fighters - Błąd inicjacji programu :: Forum Komputerowe - PCFoster.pl Niestety w temacie nie ma odpowiedzi. Z góry dziękuje za udzielona pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Niedawno ściagnąłem grę Pacific Fighters, zainstalowała się bez problemu, jednak kiedy chce ja odpalić wyświetla mi sie taki komunikat: Najpierw wyjasnij "sciagnalem gre" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Witaj. Na początek proponuję ban za piractwo. Uważaj: za darmo, nic nie zapłacisz. Trawiennemu dziękuję za raport. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...