janus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Kucze az musze napisac tego posta bo dawno nie byłem pod takim wrażeniem jak ostatniej soboty kiedy pojechałem na imprezke do Osrowa Wlkp. normalnie impreza pierwsza klasa ludzie wyluzowani zero hamstwa i buraków muzyka taka jaka lubie. Z każda osobą mozna pogadac i jest ok a dziewzyny miłe ładne i wyluzowane.Mam pytanie czy jak tam byliscie to tez na was takie wrazenie wywarla ta imprezka. Kurcze fajnie bylo ale nie wiem kiedy teraz pojade mam nadzieje ze szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 za tydzien jade do Protectora - bedzie jazdaa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Protectora hm.... kto ma 7 minut na nogach ten ma :D :P ...i nie chodzi :D janus - Tobie chodzilo o Protectora czy o jakis Pub ? :) na Proctectora mowi sie jeszcze Lotnicza lub Lotka bo on na Lotniczej jest :D a lotnicza jednym koncem do ul. Poznansiej dochodzi a drugim tam gdzie jest Proctector do Bema na ktorej ja mieszkam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 to rzeczywiscie masz blisko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Protectora hm.... kto ma 7 minut na nogach ten ma :D :P ...i nie chodzi :D janus - Tobie chodzilo o Protectora czy o jakis Pub ? :) na Proctectora mowi sie jeszcze Lotnicza lub Lotka bo on na Lotniczej jest :D a lotnicza jednym koncem do ul. Poznansiej dochodzi a drugim tam gdzie jest Proctector do Bema na ktorej ja mieszkam :D Oczywiscie Protector kurde dzisaj znow ze znajomymi o tej imprezie gadalem i trzeba jakos kombinowac zeby jechac tam w najbliższym czasie. A teraz troszke lipa bo sesja juz za kilka dni :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi-kny Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ta banda naćpanych dzieciaków Wam sie podoba?? Co weekend wielki zlot małolatów. Totalna kicha i bezguście!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ta banda naćpanych dzieciaków Wam sie podoba?? Co weekend wielki zlot małolatów. Totalna kicha i bezguście!! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45058 wyluzuj troszke. Nie chce mi sie wierzyc ze wszyscy sa nacpani etc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ta banda naćpanych dzieciaków Wam sie podoba?? Co weekend wielki zlot małolatów. Totalna kicha i bezguście!!Wiem ze ty wolałes programy na Polsacie w niedziele :P trudno nie wszyscy lubia to co ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45058 polecam lekture jak wyzej juz to zrobilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi-kny Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Wiem ze ty wolałes programy na Polsacie w niedziele :P trudno nie wszyscy lubia to co tyJa wyrazm tylko swoja opinie na temat tego miejsca (mieszkam 5 minut drogi piechota) co weekend przechodze obok i nie moge nie zauwazyc malolatów palacych trawe pod plotami. Mysle jednak ze najwiecej idzie na takich imprezach amfy i to jest smutne. Nie bede nikogo namawial zeby zmienil gusta ale Mysle ze z tej dyskoteki jest znacznie blizej do niedzielnego programu w polsacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi-kny Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45058 polecam lekture jak wyzej juz to zrobilem :)Z tego Co pamietam to sam w jakims tam temacie czepiales sie metalu :P wiec prosze nie pouczaj mnie. To jest Ośla łączka wiec mysle ze nie wychodze poza ramy tego tematu. A obiecuje Ci ze jak poleca bluzgi to sam dam o tym znać adminowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45058 polecam lekture jak wyzej juz to zrobilem :)Z tego Co pamietam to sam w jakims tam temacie czepiales sie metalu :P wiec prosze nie pouczaj mnie. To jest Ośla łączka wiec mysle ze nie wychodze poza ramy tego tematu. A obiecuje Ci ze jak poleca bluzgi to sam dam o tym znać adminowi.Tamten temat byl cakiem inny nikogo swoja wypowiedzia nie obrazalem , a ty swoja wypowiedzai buzgasz akzdego kto pod ta dyskoteka sie znajduj .Czyz nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Wiem ze ty wolałes programy na Polsacie w niedziele :P trudno nie wszyscy lubia to co tyJa wyrazm tylko swoja opinie na temat tego miejsca (mieszkam 5 minut drogi piechota) co weekend przechodze obok i nie moge nie zauwazyc malolatów palacych trawe pod plotami. Mysle jednak ze najwiecej idzie na takich imprezach amfy i to jest smutne. Nie bede nikogo namawial zeby zmienil gusta ale Mysle ze z tej dyskoteki jest znacznie blizej do niedzielnego programu w polsacie :P No mnie szczerze mowiac to nie obchodzi na czym sie kto bawi najwazniejsze ze nie ma takiego buractwa jak co na niektorych imprezach. Kolesie biora amfe ale przynajmniej nie chca sie bic z kazdym jak maja co niektorzy po wodce. Z tego co widzialem jakies zadymy na lotniczej to zaczynali je ludzie po alkoholu ci naspidowani i na dropsach kochaja wszytkich i nie chca sie bic ja tam zdania nie zmienie mi sie podoba i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 w ten piatek Epsilon tez bedzie Jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...