Sir_Yaro Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Mam w domu 2 kompy i pozbywam sie jednego. Oba sa identyczne po za plyta glowna. No i jak myslicie ktora lepiej sobie zostawic? Asus A7V8X-X czy Gigabyte GA-7VAX1394 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja bym zostawil gigabyte'a :) ten asus za rewelka znowuż nie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 A ja bym zostawil ASUSA, bo bankowo jest lepsza plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a ja bym mial cholerny dylemat ale chyba Asus by zostal bo drozszy i jak by co to mozna go drozej puscic ,ale z drugiej strony GB ma fajne kolory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ja bym zostawił ... abita. :) lepiej zostaw asusa. przy odsprzedaży lepiej pójdzie i chyba mniej problemów z nią powinno być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Gigabyte'a bo lepiej wyposażony (firewire). Asus a7v8x-x to tanśza okrojona wersja, sprzedaj poki jest jeszcze cos wart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 GIGABYTE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Wlasnie, ze asus jest tanszy! Stawiam na gigabyte'a chodzby dlatego, ze sam mam 7vax :wink: . Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja bym zostawil GB, bo jest troszke lepszy(niezle wyposazenie) i ma ciekawszy design (choc to szczegol:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 only GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...