marek85 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam! Podoba mi się ten telefon i ciekawy jestem na opinie innych ludzi też. Wygląda fajnie, ale za dużo rzeczy nie wiem o nim. Wiem że jest mniejszy i ma klawiaturę qwerty i tyle wiem jeszcze co napisali na internecie ( dane techniczne). Interesuję mnie jeszcze ci te guziki nie są za małe na pisanie smsów,emailów? Dziękuję Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosalberto Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Siema! ja już pisałem na tym telefonie i mogę powiedzieć że najpierw te malutkie guziki były trochę dziwne, ale szybko można się do nich przyzwyczaić!!oprócz tego wszelkie informacje dotyczące tego telefonu znajdziesz na różnych forach :wink: je też mam jedno pytanko. mówi się że jesienią będzie upgrade Andrid'a... wy wiecie coś konkretnego na ten temat?? Dzięx 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...