DoctorPulse Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 czy ktoś miał podobny problem lub czy to może wada tego modelu, dźwięk jest bardzo cichy, na słuchawkach ledwo go słychać, wbudowane głośniki też są bardzo ciche, znajomy ma inny model Asusa i jak puścił z niego muzykę to byłem w szoku, sterowniki zmieniane, ustawienia dźwięku też już patrzyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Jaki system operacyjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 a jak dzwiek wyglada na linuxie ? wystarczy livecd np z ubuntu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) Sam jestem w posiadaniu tego Asus'a i jeżeli chodzi o dźwięk to w tym modelu po prostu szału nie ma. Nawet ze słuchawek słychać tyle o ile, może nie ledwo, ale na pewno więcej na moich Cretive'ach słychać na stacjonarnym sprzęcie. Sytuacja taka sama na XP, Win7 i Mincie, także raczej stawiałbym na urok tego modelu. Edytowane 13 Lipca 2010 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...