yuucOm Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Szukam dobrego i najlepiej darmowego programu do przechwytywania obrazu (czyli tego co ja robie na ekranie). Dobrze by było aby miał opcje dodawania tekstu do tego co robie na ekranie. Chodzi mi o taki typowy program jak często korzystaja ludzie z video tutorialami na youtube (np www.youtube.com/watch?v=6tp-vpvxCSg). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 a Fraps? Co prawda nie wiem na ile pozwala wersja darmowa ale moze akurat Tobie wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Fraps nie styka bo nie da sie nim nagrywać na pulpicie (chyba)..Chodzi mi bardziej o coś takeigo: CamStudio - Free Screen Recording Software do nagrywania tego co robie na kompie. Edytowane 9 Lipca 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 A to prawda pod XP nie potrafi - choc pod Vista/7 przy wlaczonym Aero juz tak. A moze Hypercam albo CamStudio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...