jeworas Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam! Mam internet stacjonarny z orange 1024 kbs. Normalnie jest podpięty do routera, a z niego do PCta i PS3. Działa bez żadnych problemów przy korzystaniu z niego na obydwu sprzętach. Problem pojawił się, gdy przywiozłem drugiego kompa do domu i podpiąłem go do netu. Gdy był odpalony tylko ten drugi PC, nie mogłem przeglądać netu, grać itp itd. Zauważyłem, że dioda na routerze miga jak szalona. Wobec tego przeskanowałem komputer WWDC(zamknąłem wszystkie porty), Dr Webem, Spybot Search&Destroy, Nodem 32, coś znalazło, usunąłem problemy. Net zaczął działać normalnie, aczkolwiek dioda dalej miga jak szalona, grając w Team Fortress 2 mam pingi po 40ms, które co chwilę skaczą nawet do 700ms. Czy może mieć to jakiś związek z tym, że skończyła mi się subskrypcja w Norton Internet Security? Komp Xeon 3440, Ati Radeon 5870 1GB, 4Gb Ram DDR3 1600mHz, Gigabyte P55-UD3, Windows 7 Ultimate 32 bit Logi OTL - Wklejka #362802 | Wklej.org GMER - Wklejka #362810 | Wklej.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Skoro się skończyła subskrypcja, to go odinstaluj. Wyłącz też wszystkie zbędne programy podczas gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeworas Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Już wcześniej go odinstalowałem, co żeby się nie gryzło coś z NODem. A w tle odpalone jest tylko mumble i steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...