Skocz do zawartości
pawel486

Płyta główna pod p II x6

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie o to chodzi, że to nie spełni swego zadania.

Nie wiem czy te karty są za wolne, czy co, ale po prostu nie działają lub po chwili zawieszają komputer.

Te przejścia z USB też nie są dobre, większość nie ma podciągniętych wszystkich pinów.

Czekam na następne propozycje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może takie coś adapter mam taka przejściówkę jakiejś firmy noname i ładnie śmiga,

Zmień raczej drukarę na nowszy model z USB bo znaleźć płytę pod chipsety serii 8XX bedzie niemożliwe

Do skaner czy drukarki każda przejściówka będzie dobra, ale mi chodzi o troszkę inne urządzenia jak np. frezarka czy programator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o to chodzi, że to nie spełni swego zadania.

Nie wiem czy te karty są za wolne, czy co, ale po prostu nie działają lub po chwili zawieszają komputer.

Te przejścia z USB też nie są dobre, większość nie ma podciągniętych wszystkich pinów.

Czekam na następne propozycje

za wolne dla LPT ? panie cosik masz zle w kompie ;-)

maksymalna predkość tego portu to 2mbit/s wiec nie wiem co musilby byc zeby "zapchac" te karte

stawilbym raczej konflikt przerwan pci i lub walnieta karte lpt

btw LPT na plycie tez laczy sie z mostakami/cpu za pomoca PCI ;-)

Edytowane przez Pietia(lania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za wolne dla LPT ? panie cosik masz zle w kompie ;-)

maksymalna predkość tego portu to 2mbit/s wiec nie wiem co musilby byc zeby "zapchac" te karte

stawilbym raczej konflikt przerwan pci i lub walnieta karte lpt

btw LPT na plycie tez laczy sie z mostakami/cpu za pomoca PCI ;-)

Te przejściówki nie są kompatybilne z programami do obróbki, choć port jest widziany jako zwykły wbudowany LPT i też ma adres 0x378.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi