makusx Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Witam, Za 2 tygodnie lecę do Tunezji i mam parę wątpliwości: Laptop: *Czy można wziąć jak bagaż podręczny? ( Podobno można go nawet wsiąść jako "gratis", jest liczony jak spodnie etc) *Czy prześwietlenie nic mu nie zrobi? (Podobno nie, a jak to wygląda na prawdę?) *Czy mogą sprawdzić co jest na laptopie? (Jak tak do zakładam ze filmy,gry , programy itd wypadało by usunąć przed wylotem? :huh: ) *Czy można używać go na pokładzie? Komórka: Podobno ma być całkowicie wyłączona nawet tryb samolotowy nie przekona stewardessy... Kamera/aparat: czy mogę brać, i używać na pokładzie?? Z góry dziękuje za odpowiedzi :) makusx Edytowane 12 Lipca 2010 przez makusx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Witam, Za 2 tygodnie lecę do Tunezji i mam parę wątpliwości: Laptop: *Czy można wsiąść jak bagaż podręczny? ( Podobno można go nawet wsiąść jako "gratis", jest liczony jak spodnie etc) *Czy prześwietlenie nic mu nie zrobi? (Podobno nie, a jak to wygląda na prawdę?) *Czy mogą sprawdzić co jest na laptopie? (Jak tak do zakładam ze filmy,gry , programy itd wypadało by usunąć przed wylotem? :huh: ) *Czy można używać go na pokładzie? Komórka: Podobno ma być całkowicie wyłączona nawet tryb samolotowy nie przekona stewardessy... Kamera/aparat: czy mogę brać, i używać na pokładzie?? Z góry dziękuje za odpowiedzi :) makusx * Tak. * Uj wie, ten, którego mam, żyje. * Raczej nie. * Tak (gdy nie palą się światełka: Fasten your seat belt.). * Komórka może być włączona, tryb online. Nokia X5800 służyła mi jako MP3 i aparat, no problem. * Normalny aparat - zapraszam do relacji z Paryża, zdjęcia z samolotu też są. ;] Edytowane 12 Lipca 2010 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...