Skocz do zawartości
makusx

Laptop/telefon itd w samolocie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Za 2 tygodnie lecę do Tunezji i mam parę wątpliwości:

Laptop:

*Czy można wziąć jak bagaż podręczny? ( Podobno można go nawet wsiąść jako "gratis", jest liczony jak spodnie etc)

*Czy prześwietlenie nic mu nie zrobi? (Podobno nie, a jak to wygląda na prawdę?)

*Czy mogą sprawdzić co jest na laptopie? (Jak tak do zakładam ze filmy,gry , programy itd wypadało by usunąć przed wylotem? :huh: )

*Czy można używać go na pokładzie?

Komórka:

Podobno ma być całkowicie wyłączona nawet tryb samolotowy nie przekona stewardessy...

Kamera/aparat:

czy mogę brać, i używać na pokładzie??

Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

makusx

Edytowane przez makusx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Za 2 tygodnie lecę do Tunezji i mam parę wątpliwości:

Laptop:

*Czy można wsiąść jak bagaż podręczny? ( Podobno można go nawet wsiąść jako "gratis", jest liczony jak spodnie etc)

*Czy prześwietlenie nic mu nie zrobi? (Podobno nie, a jak to wygląda na prawdę?)

*Czy mogą sprawdzić co jest na laptopie? (Jak tak do zakładam ze filmy,gry , programy itd wypadało by usunąć przed wylotem? :huh: )

*Czy można używać go na pokładzie?

Komórka:

Podobno ma być całkowicie wyłączona nawet tryb samolotowy nie przekona stewardessy...

Kamera/aparat:

czy mogę brać, i używać na pokładzie??

Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

makusx

* Tak.

* Uj wie, ten, którego mam, żyje.

* Raczej nie.

* Tak (gdy nie palą się światełka: Fasten your seat belt.).

* Komórka może być włączona, tryb online. Nokia X5800 służyła mi jako MP3 i aparat, no problem.

* Normalny aparat - zapraszam do relacji z Paryża, zdjęcia z samolotu też są. ;]

Edytowane przez wistler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi