Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ale chodzi mi o sdramy. Taka kosteczka 256 ile by kosztowala i gdzie mozna takie cos kupic ? Jaki jest czas dostepu tychze pamieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 100/133 MHz SDRAM, 168-pin DIMM, 7.5 ns (133 MHz), 3.3V, Gold leaded a coś takiego kosztuje: 361 zł (Komputronik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 100/133 MHz SDRAM, 168-pin DIMM, 7.5 ns (133 MHz), 3.3V, Gold leaded a coś takiego kosztuje: 361 zł (Komputronik) Bedzie jakas roznica po zamontowaniu ich skoro jade teraz na noname ? Procek i tak chodzi na FSB 125 wiec o przetaktowanie sie nie martwie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Hmm czy ja wiem nie umiem powiedziec dokładnie bo na tamtym kompie mam Infineony 2x 256 a Kingstonów Sdr nigdy nie miałem myśle jednak że róznica nie byłaby jakaś znaczna ale jeżeli masz kasę i mozesz wymienić to ja bym tam wymienił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Hmm czy ja wiem nie umiem powiedziec dokładnie bo na tamtym kompie mam Infineony 2x 256 a Kingstonów Sdr nigdy nie miałem myśle jednak że róznica nie byłaby jakaś znaczna ale jeżeli masz kasę i mozesz wymienić to ja bym tam wymienił.Ale to jest minimum 100pln roznicy. Okej i tak juz wiem co chcialem wiedziec :) Thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 100/133 MHz SDRAM, 168-pin DIMM, 7.5 ns (133 MHz), 3.3V, Gold leaded a coś takiego kosztuje: 361 zł (Komputronik) Bedzie jakas roznica po zamontowaniu ich skoro jade teraz na noname ? Procek i tak chodzi na FSB 125 wiec o przetaktowanie sie nie martwie :P Kingstony to syf, nie warto są przereklamowane wiem bo sprawdzałem. Dorzuć marne 20 zł i bierz infineona na wgk po 377 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 100/133 MHz SDRAM, 168-pin DIMM, 7.5 ns (133 MHz), 3.3V, Gold leaded a coś takiego kosztuje: 361 zł (Komputronik) Bedzie jakas roznica po zamontowaniu ich skoro jade teraz na noname ? Procek i tak chodzi na FSB 125 wiec o przetaktowanie sie nie martwie :P Kingstony to syf, nie warto są przereklamowane wiem bo sprawdzałem. Dorzuć marne 20 zł i bierz infineona na wgk po 377 Hehe, to juz 120 pln roznicy. Wolalbym 384 sdram noname niz 256sdram Infeona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Bomba jeszcze raz Krakowskie sklepy dały czadu a mi sprzedali te kostki po cenie nonemów :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 kosmiczne ceny tam u was u mnie takie Kingstony kosztuja 309PLN www.proline.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Komputronik to już ma takie kosmiczne ceny na krakowskie ceny nie patrzyłem bo w cennikach nie ma Kingstonów na SDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 na krakowskie ceny nie patrzyłem bo w cennikach nie ma Kingstonów na SDR. Jak to nie ma? '256 MB SDRAM PC133 Kingston VR 295.00' :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Kingstony to syf, nie warto są przereklamowane wiem bo sprawdzałem. Dorzuć marne 20 zł i bierz infineona na wgk po 377 Oj panie, mała lekcja dla pana... http://www.mikhailtech.com/articles/memory/kvalueram/ ( łorning DDR on board ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 na krakowskie ceny nie patrzyłem bo w cennikach nie ma Kingstonów na SDR. Jak to nie ma? '256 MB SDRAM PC133 Kingston VR 295.00' :wink: Masz mnie freeman nie chciało mi się szukać po wszystkich sklepach heheheh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja widze w cenniku 256 Infineona za 281 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 szkoda kasy na sdr kingstona... ja mam ddr`y kingstona na kosciach samsunga i nie chca isc powyzej 150 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Masz mnie freeman nie chciało mi się szukać po wszystkich sklepach hehehehNo nawet nie mow, ze nie zagladales do oferty Rancom'u? :D Shim? To jest o DDR'ach. Masz cos podobnego o SDR'ach?:) Bo nie wiem czy takie pamieci (Kingston) wytrzymaja do 150MHz CL2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 O SDRach nie widziałem niegdzie artyqłu, jak znajdę wrzucę linka. A czy pójdą na 150 to nie wiadomo nigdy do końca, trza obadać na jakich kościach są zrobione.. Nieraz trafiaja się samsungi, nieraz nanya'e/infineon'y. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 O SDRach nie widziałem niegdzie artyqłu, jak znajdę wrzucę linka. A czy pójdą na 150 to nie wiadomo nigdy do końca, trza obadać na jakich kościach są zrobione.. Nieraz trafiaja się samsungi, nieraz nanya'e/infineon'y. :? ja mam na samsungach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Masz mnie freeman nie chciało mi się szukać po wszystkich sklepach hehehehNo nawet nie mow, ze nie zagladales do oferty Rancom'u? :D Shim? To jest o DDR'ach. Masz cos podobnego o SDR'ach?:) Bo nie wiem czy takie pamieci (Kingston) wytrzymaja do 150MHz CL2? heheh no właśnie nie spojrzałem :) prawdę móiąc zerknąłem tylko do pcprojektu i komputronika ale faktycznie rancom ma te sdry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ja mam na samsungach SDRy, prawda? Na ile MHz max poszly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ja mam na samsungach SDRy, prawda? Na ile MHz max poszly? nie ddr... sdr mam jakies 6ns ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja mam Kingstony na kostkach Winbond'a lub jakoś tak , ciemno w tej obudowie jak ... :D . Możecie mi powiedzieć coś więcej na tamat tej firmy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...