beriam Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam Jaka najsensowniejsza będzie pasta z gamy jaka daje nam Angela.pl clik Chodzi najbardziej oto aby dala się bez większych problemów cienko rozsmarować po całym cepie. pz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Arctic Silver V oferuje najniższą temperaturę z grona które jest tam dostępne. Edytowane 12 Lipca 2010 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 lepsza bedzie Zalman ZM-STG1 3.5g :: ..:: Angela.pl ::.. zalmanowska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 AC5 miałem i moim zdaniem jest niczego sobie, osobiście myślałem o noctua ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buziaczek Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Ja osobiście używam od pewnego czasu Revoltec Thermal Grease DIAMOND i jestem z niej bardzo zadowolony. Nakładanie najprostsze z możliwych, masz pewność że nałożę odpowiednią warstwę, a i temperatury wcale nie różnią się od tych na AS5. Noctua nie lubie, bardzo trudno się ją rozprowadza. Edytowane 12 Lipca 2010 przez buziaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 w temacie Revoltec czytałem wiele nie pochlebnych opinii, fakt bardzo dobrze się nakłada, ale później to już bywa rożnie ;/ czy możne ktoś bawił się Sunbeam Tuniq TX-3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Może to okaże się pomocne: test past, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buziaczek Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 U mnie chodził e8400 około 4 miesięcy jak nie więcej na revoltecu i bloku MNP Poseidon. Nie doświadczyłem żadnych niepożądanych efektów. Możesz przybliżyć jakie to opinie o niej krążą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Używałem STG-1 i byłem bardzo zadowolony. Idealnie się nakłada i ma bardzo wysoką wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 U mnie chodził e8400 około 4 miesięcy jak nie więcej na revoltecu i bloku MNP Poseidon. Nie doświadczyłem żadnych niepożądanych efektów. Możesz przybliżyć jakie to opinie o niej krążą ? ze podobnie jak zalman ma tendencje do powiedzmy podziału składników, czy jakoś tak było ... jeśli się mylę to bardzo dobrze, ponieważ chce przesmarować, all podzespołów, a pędzelkiem będzie o wiele szybciej i dokładniej niż karta itp. rozumiem ze chodzi dokładnie o Revoltec Thermal Grease DIAMOND Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Sorry że odkopuje, ale nie widze odpowiedniego tematu, przynajmniej nowszego. Czy pasty mają jakiś termin ważności? A prędzej nie czy tylko jaki? Mam Arctic Cooling MX-2, ale ma już kilka lat i nie wiem czy jeszcze oferuje pełnie możliwości. Na stronie producenta niby jest informacja o 6-letniej gwarancji, ale nie wiem czy to to samo co termin ważności. Gdybym miał kupować nową to pewnie Diamond 7, ale jeśli MX-2 miała by być dalej dobra to nie widze sensu dla 3-4 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Mi się wydaje że jeśli nie jest wyschnięta, a po rozprowadzeniu jej nie ma jakiś grudek to raczej nic jej nie dolega. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...