Mati018 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Podpinam pendrive i próbuje go otworzyć i wyskakuje komunikat "I:/ odwołuje się do lokalizacji, która jest niedostępna.Może ona znajdować się na dysku twardym tego komputera lub w sieci.Upewnij się że dysk jest właściwie włożony i że masz połączenie z internetem lub siecią a następnie spróbuj ponownie.Jeśli nadal nie będzie można zlokalizować informacji,być może została ona przeniesiona w inne położenie" Podpinałem go w różne miejsca i wszędzie to samo. Próbowałem go zeskanować lecz wyskakuje błąd ze nie można go otworzyć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Jaki do dokładnie pendrive ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Normalka - padła albo partycja, albo sama elektronika. Teraz to jak z dyskietką :) Poszukaj tematu od odratowywaniu danych z dysku, może jeszcze coś się da z niego wyciągnąć. A jak nie, to gwara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 a ja mam tak samo z moim ocz rally2. Na jednym z kompów ma takie zwidy i działa na tym kompie tylko w trybie usb 1.1. Na innych kompach działa ok, inny pendrive działa dobrze na tym kompie na usb 2.0. Spróbuj więc przełączyć kontroler usb a tryb 1.1 lub podłącz pendrive do innego kompa. Sprawdzisz, czy problem nie jest podobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...