yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak w temacie. Znacie może jakiś dobry darmowy konwerter z formatu avi do swf albo flv ? Taki który nie podwaja objętości pliku podczas konwersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 swf_tools Open Source Flash avi to swf open source - Szukaj w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Tak szukałem. SWFTOOLS i jak sciagam nie ma tam svi do swf konwertera. Polećcie coś innego jak możecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 we wczesniejszych wersjach jest ino to jest no gui opcja ;-) to powinno zdac egzamin Free Video to Flash Converter 4.4 - konwerter video do FLV, SWF, filmiki z odtwarzaczem na stronę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Pierwszy z google: LINK Próbowałes? Całkiem przyjemny programik tylko jak chciałem coś na próbe skonwertować to błąd o audio jakiś mi wyskakiwał. Może nie umiem skonfigurować, spróbuj Ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Ten konwerter jest spoko: Free Video to Flash Converter 4.4 - konwerter video do FLV, SWF, filmiki z odtwarzaczem na stronę Jedyny problem jest taki ze filmiku avi który zajmuje 16 mb robi plik swf/fly który zajmuje 40 MB... Nie może być po prostu usawiona prosta konwersja z takimi samymi danymi jak z avi (jak bitrate, audio itp) tylko po prostu w formacie FLV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 To może yutub niech Ci przekonwertuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 To może yutub niech Ci przekonwertuje ;) Eh ;) No kurcze. Dziwne ze w necie o tym nie ma konkretnych informacji. Strasznie duże te pliki wychodzą... prawie 3 razy większe mimo ustawienia bitrate'u 4 razy mniejszego. Na jakiej zasadzien konwertuje pliki Youtube ? ;) Gdzieś był o tym artykuł - chore by było aby używali formatu FLV i on by zajmował wiecej niż avi. Jak macie jakieś dobry artykuł na ten temat albo może pomysł na jakim forum by mi pomogli to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Robilem kiedys FLV z AVI za pomoca Avidemux. Bardzo dobry program obslugujacy wiele formatow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Tylko ze dla mnie najważniejsze jest z avi do FLV. Powiedzmy nagrywam tutorial z tym co robie na kompie (np CamStudio). Plik oczywiście dużo zajmuje (np 3min film zajume z 300mb wiec go compresuje używając virtualduba do mniej wiecej 20mb). Czyli mam avi które mało zajmuje i jest teraz problem bo to avi muszę prze konwertować na FLV - tylko że używając dostępnych programów taki FLV zajumuje z 50mb (w porównaniu z AVI 20...). Potrzebuje konwertera który skonwertuje AVI do FLV po ustawieniach AVI (czyli dana rozdzielczość itp). Jest jakiś konwerter gdzie po konwersji z AVI do FLV plik FLV zajmuje mniej albo tyle co FLV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...