Hopes Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 lubie stare gierki w tym strzelaninki np cod 1.1 rozdzialka 800/600 lub cs 1024/768 albo 640/480 w skrajnych przypadkach powiem wprost stara mych rozwalona a przy obecnej nerwy mi puszczaja kupilem a4tech x-748k ktory nie obsluguje ps2 a pod 1.1 nie chce wejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 PROFESJONALNA MYSZ MICROSOFT USB -PS/2 OKAZJA !!! (1104764090) - Aukcje internetowe Allegro :) stare kompatybilne bardzo dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Martwi mnie te 400 dpi bo w tej chwili mam 800 przez co na rozdzialce 1024/768 gubi sie troche. Czy moze o czyms ja nie wiem o myszcze ie 1.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Mysz nie gubi się ze względu na niskie CPI, CPI myszy decyduje o tym jaki dystans kursor pokona na ekranie po przejechaniu jednego cala na podkładce, czyli w tym wypadku kursor przemieści się 400pixeli na ekranie po przejechaniu 2.54cm na podkładce myszką. Jeśli natomiast masz na myśli to iż kursor myszki przeskakuje o kilka pixeli na ekranie jest to wina złego ustawienia sensitivity w windowsie, takie skoki są przyczyną zwęszenia sensitivity za pomocą suwaka od senitivity przeciągniętego w prawą stronę od środka, nie powinno się tego oczywiście robić :) Jeśli według Ciebie kursor przemieszcza się zbyt wolno na ekranie przy standardowym ustawieniu sensitiviti w windowsie, należy tez wyłączyć akcelerację "enchanced precision mode", to faktycznie potrzebowałbyś myszki z większą ilością CPI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 moze miec tez na mysli zwykly pixel skipping z powodu slabego sensora microsoft nie powinien sprawiac problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 thx for info jeszcze jedno czy uzywana myszka przedsatwiona w linku wyzej sie nada czy tylko nowki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 oczywiście że się nada, ja swoją kupiłem za 5pln i jest świetna, te myszki są nie do zdarcia nowa kosztuje jakieś 30-60pln zależny od kogo kupujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 dzienks zastanowimy sie razem z bratem o kupnie tych myszek Jednak jakby ktos mial inne propozycje prosze uprzejmie bede zagladal co jakis czas a gdy zamowie poinformuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...