Gość sopi123 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Witam Czy jest mozliwosc wsadzenia do tego chłodzenia szybszego wentylatora ?? w sensie obroty ?? interere mnie tak by miał 2500 obr chłodzenie to Arctic Cooling Freezer Xtreme Edytowane 14 Lipca 2010 przez sopi123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Możesz zawsze na zewnątrz chłodzenia przyczepić jakiś szybki wentyl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 to jest własnie to ze nie mam tych zaczepów i nie mam jak zapiąc hyh bo tak to juz dawno by było zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 scythe slipstream, tylko że on jest bardzo głośny na największych obrotach http://www.komputronik.pl/index.php/search/pl/run/showProducts/1/hide_boxes/1//searchString/c2xpcCUyMHN0cmVhbQ==/category/1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Scythe ultra kaze i zapinki samozaciskowe powinny starczyć :D Recenzja wentylatora u Jogiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Ok dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...