panzar Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 ostatnio znalazłem taki poradnik. Project xDevs: Контент / Публикации и статьи / Activating NVIDIA SLI on all motherboards, updated detailed HOW-TO ktoś próbował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 +1 to działa? mam płyte crossfire 2x pcie 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 działa. korzysta wielu na najróżniejszym sprzęcie, jednak wciaż za mało ludzi wie o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 a jak wyłączyc uac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 na jakim systemie? w google widzę że bardzo łatwo znajdzuje poradniki (dla hasła disable UAC) więc z znalezieniem odpowiedniego poradnika nie powinno być problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 dobra juz sie poradziłem ale jest problem Nie mam mostka sli :/ nie dostałem takiego czegos hyh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Mostek SLI podacz 2 karty!!!! (1270457609) - Aukcje internetowe Allegro choć sprawdz w swojej okolicy czy mają np za 8-10 zł, wyjdzie taniej bo odpada koszt przesyłki. no chyba że mieszkasz tam gdzie sprzedawca z aukcji którą podałem :D a co łączysz i na czym? :) pochwal się wynikami :D Edytowane 13 Października 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...