DaMeX_EX Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Potrzebuję odbiornik GPS Bluetooth do Noki 5530. Zupełnie się na tym nie znam. Co możecie polecić do 100(może nawet do 120)? Poszukałem coś po starych tematach i tam polecano: PENTAGRAM GPS PathFinder P 3101 Bluetooth ŁÓDŹ (1148577227) - Aukcje internetowe Allegro Moduł nawigacja GPS Nokia LD-3W Nowy FV22% 24h (1142963780) - Aukcje internetowe Allegro Czy nadal nic nowego nie wyszło i warto brać te? Edit: Linki działają Edytowane 14 Lipca 2010 przez DaMeX_EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Linki nie dzialaja. Wez cos na MTK np. Qstarz. Male kolo bledow i dluga praca na baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 No dobra ale ciężko znaleźć nowego QStarz. Nie wiem czym to jest spowodowane. Prócz QStarz dobrym wyborem będzie ten Pentagra co w linku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja używam navibe gb735 którego kupiłem już jakiś czas temu i działa elegancko. Na allegro widzę można wyrwać używki za 50 zł więc moim zdaniem warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Mam ten PENTAGRAM PathFinder P3101. Używam go sporadycznie (z SE K750i i LG KS20) i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Najwazniejsze zeby byl chip MTK, jest bardziej energooszczedny niz SirfStar i ma chyba lepsza czulosc. Ja mam Qstarz od 2 lat i nie narzekam. Nawet nie pamietam kiedy go ostatnio ladowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Zdecydowałem się na Pentagram P3101. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...